"Operator introducere și validare date" este un post cu o gamă largă de acoperire, în cele mai diverse domenii.
Unele firme cer cunoștințe de Excel și contabilitate primară fiindcă, cel mai probabil, domeniul lor de activitate necesită și astfel de cunoștințe, având legătură cel puțin tangențial cu contabilitatea sau gestiunea.
Nu poți ține contabilitatea în Excel, cel mult să urmărești niște stocuri, în niciun caz bilanțuri. Mai ales acum, când toate declarațiile sunt semnate digital și depuse online, facturile pe hârtie dispar de la 1 iulie și doar facturile electronice transmise prin RO-Factura și validate de ANAF vor fi considerate valide și fiscale etc.
Pentru contabilitate există softuri dedicate: Saga, Petrescu, Răducănoiu, WinMentor, SmartBill, Oblio etc.
Sper că ți-am fost de ajutor.
În primul nu am aplicat, nu am menționat asta și în al doilea rând întrebarea era pentru cei care efectiv știu ceva și nu să-mi răspundă cu o întrebare ca și tine, mai bine nu scriai nimic și rămâneai deștept.
Ce îmi place de ăștia ca tine. Puneți o întrebare la care nu se poate răspunde pentru că nu avem de unde ști ai tot voi cu gura mare pe urma.
Dacă nu ai habar taci din gură! Nu ești tu mai special, întrebarea e pentru toată lumea, dar se pare că alții sunt mai deosebiți decât tine mister sunt serios, dar i-au comentariile tale în glumă.
Nimeni din "toata lumea" nu va putea ghici. Serios, e asa greu sa puneti o intrebare decenta ca si inteles?