Adica tie ti se pare ca atatea semne si puse intr-un anumit fel sunt pur intamplatoare? Crezi ca lumea asculta o melodie fiindca ii place videoclipul?
Auzi ca pact cu diavolul
Stai sa-ti spun eu cum se face un pact cu diavolul, acele vedete de care zici tu le cunosti? iti dai o parere despre ele, fie ea buna sau rea venind din mintea ta bun, dar o intrebare le-ai cunoscut?
Cel mai degrabã nu, uite acesta este primul pact, deja ai trimis un pact diavolesc spre acele vedete, care de fapt sunt controla-te de media(public) si din umbra de oamenii cu bani lumiiinati sau cum zici tu.
Diavolul vine prin 3 forme, bani, sexualitate, si faimã, prima datã este frumos tentant dar o sã-ti dai seama cã esti folositã si condusã de alti oameni, o sa ai din ce in ce mai putine pareri personale, convingeri, identitatea ca om original o sa disparã.
Crede-ma te rog, am citit si am vazut foarte multe documente si am filme (documentare), si toti, dar toti cei care sunt vedete (nu numai din muzica, dar si din film, sport sau orice tine de entreteiment), si-au vandut sufeltul diavolului. La un moment dat toti marturisesc cu gura lor ca Satan este seful vietii lor. Toti ii aduc la un moment dat oda in public, sau spun ca el este cel ce le-a dat toata slava lor, tot succesul de care se bucura in SUA sau oriunde in lume. Si da Illuminati exista si Diavolul se foflosete de ei pentru a-si promiova ideologiile in lume
Da, acesta este adevarul, masoneria chiar exista si, cine nu crede, poate sa citeasca diferite carti despre acestia sau pe net si sa vada un pic daca exista vreo legatura intre ceea ce se spune despre ei si ceea ce se intampla in realitate. Eu zic ca nu prea poti fii mare in societate, fara sa te vinzi Antihristului! Te pup si iti doresc toate cele bune!
Da, poti face pact cu diavolul.Te duci la rascruce de drumuri si ingrobi o cutie cu poza ta si niste oase de iepure. Apoi o sa para o fata si te saruti cu ea ca sa inchei pactul.Ce vorbesc eu aici? M-am uitat prea mult la Supernatural. Nu nu poti face pact cu diavolul. Ei ajuns vedete pentru ca au avut talent, ambitie si noroc.Nu are legatura cu diavolul
Vedeta de succes in ce? Daca vrei sa devii o vedeta de succes trebuie sa lucrezi pentru asta, nu sa faci contracte inexistente.
Nu te gandi la tot felul de chestii paranormale fata mea. Nu, nu este adevarat, Iluminati nu exista (este doar un mit) si nici nu trebuie sa semnezi un pact cu diavolul. Daca ai talent, nimic nu te poate opri.