Avand "multe proleme de sanatate" asa cum afirmi pe alt topic, s-ar putea sa nu fi eligibil sa mergi la scoala de jandarmi.
Nu materiile de la scoala vor fi un impediment sa ajungi la scoala de jardarmi, dar problemele tale de sanatate mentala, sunt chiar serioase si daca nu mergi de urgenta sa te tratezi acum la un medic psihiatru, este posibil sa nu treci de testele medicale.
Daca mi-ai putea raspunde daca sti...La acel test psihologic multi le e frica si zic ca nu treci, ce fel de test e, ce este acel test daca imi poti da un exemplu ce e te rog ca as avea nevoie
Testul psihologic este un test cu zeci de intrebari personale de la cum te numesti, ce simti, ce crezi ca ai, cum te comporti in anumite situatii samd.
Pai si eu daca dau raspunsurile okay ma trece? Ca eu stiu ca am acele probleme dar sunt ale mele si nu e sa fie negativ pentru altii, le tin in mine si le pot masca usor, am fost si la psiholog si atata mi s-a zis ca am nevoie de cineva sa ma iubeasca si toate astea trec daca am pe cineva aproape, daca e asa si trec acestea pot trece acel test?
Nu exista raspunsuri ok, ca numai tu stii ce vei raspunde in situatia respectiva cand vei fi intrebat.
Ti-am zis ca intrebarile nu sunt standard, sunt persoanale si aici ti se face o evaluare psihiatrica, iar tu ai spus ca ai depresie si anxietate de multi ani, iar asta se depisteaza imediat, neavand cum sa maschezi nimic.
Cat despre cineva sa te iubeasca, ar putea fi mama ta, tata, sora, fratele, ca nu te poti arunca la lumea de pe strada sa te iubeasca, daca tu insuti nu te iubesti pe tine si nu faci ce trebuie ca sa te faci sanatos, sa comunici cu oamenii, sa te imprietenesti cu ei, sa socializezi cu lumea reala asamd.
Ai vreun prieten sau prietena?
Ce faci tu pentru ceilalti?
Aia e problema,ca n-am niciun prieten sau prietena...Ce fac pentru ceilalti? Incerc usor usor sa ma imprietenesc cu ei,daca au nevoie de ajutor incerc sa-i ajut,nu ii supar cu nimic, le vorbesc frumos si toate alea, da am acea depresie si chiar acum citeam niste intrebari dupa net care zic ca se dau la testul ala psihologic si vad ca sunt intrebari okay, singura intrebare a mea mare este, la psiholog am dat un test de cat de bun esti(am uitat cuvantul dar e ceva cu cat de bun esti)si multora le-au iesit 50-120/200 si mie mi-a iesit 200/200, e vreo problema la acel test sau ma va incurca acel test daca am 200/200 bunatatea, era un cuvant psihologic dar am uitat cuvantul...
Este testul de inteligenta, pe langa altele.de obicei lumea este respinsa la psihologic tocmai pe ''problemele'' pe care le ai.te agata rapid daca ai o problema, nu poti masca totul! si sincer sa fiu, tu ai risca sa lucrezi cu o persoana depresiva si inarmata? iesi din casa, fa ti prieteni, socializeaza si o sa ti revii intr-un final!