Tinere,frumos si liber, sau mai putin liber ..scuze! am vrut sa spun frumos,ma uit la :cei care protesteaza pasnic "pe banii parintilor ca job, stii de ce este tot scandalul? si PSD, trebuie sa ia jos? pentru ca PSD,s-a opus legii,si nu a vrut sa dea gazele din marea neagra,gratuit "partenerilor "strategici UE,NATO,M.e etc. daca PSD ar fi procedat ca guvernul antiromanesc ciolos- iohanis,ar vfi fost ok,scuze,pentru divagatie,o sa vezi cand o sa ajungi in UK, ce bine e, cat valorezi, manipularea prostilor, este de interes pana obtin ce vor din Romania, pe urma flit.ti-o spune unul care a lucrat 10 ani in Italia,si nu uita Italia, este o tara f permisiva, nu se compara cu; Germania, suedia, norvegia, Olanda
Ce treaba are tot ce spui tu cu intrebarea?
Are treaba, am vrut sa-l pun in garda pe copil sa nu isi cheltuiasca banii pe "himere"..numai cine a muncit afara stie, asa ca sa ne dam teribilisti aici, e usor, dar cand te trezesti intr-o tara straina ..atunci,este momentul adevarului.
In primul rand nu-l angajeaza. Aia e o escrocherie de mult stiuta.
https://www.youtube.com/watch?v=QN1B9iD1dKU
Te cred,eu incercam sa-i spun sa stea linistit, sa nu-si cheltuiasca banii inutil, nu asa iti gasesti un job afara, putem discuta cum, dar nu este cazul.
Utilizatoare123 întreabă:
Emamuresan întreabă: