Adeavarul este ca, esti "vanzator ambulant" in meseria asta si in general nu se castiga mai deloc, sau foarte putin, de aceea sunt tot timpul in cautare de personal.
Daca iti trimit un Contract de munca legal, merita sa faci un sacrificiu sa te duci, dar daca nu -ti trimit nimic, atunci fii sceptic, pentru ca, azi esti acolo, maine te anunta sa pleci, ca nu ai vandut de suma mentionata in contarct si nu te vor platii, nici macar baza.
Sincer, vad o gramada si pe aici chinuindu-se sa vanda produse noi, sau neomologate, la care oamenii sunt sceptici.
Iar daca nu esti o fata frumoasa, care sa porti acele cosmetice si sa le faci reclama pe propria-ti fata, nu ai tu sanse sa le vinzi.
Vorbesc din perspectiva unei femei care are aproape zilnic de aface cu asemenea vanzatori ambulanti, care stau in mall, incercand sa vanda ceva. Imi este mila de ei, dar mai mila imi este de fata mea, sa cumpar ceva netestat, sau ceva ce nu am siguranta ca este foarte bun.
Tinere,frumos si liber, sau mai putin liber ..scuze! am vrut sa spun frumos,ma uit la :cei care protesteaza pasnic "pe banii parintilor ca job, stii de ce este tot scandalul? si PSD, trebuie sa ia jos? pentru ca PSD,s-a opus legii,si nu a vrut sa dea gazele din marea neagra,gratuit "partenerilor "strategici UE,NATO,M.e etc. daca PSD ar fi procedat ca guvernul antiromanesc ciolos- iohanis,ar vfi fost ok,scuze,pentru divagatie,o sa vezi cand o sa ajungi in UK, ce bine e, cat valorezi, manipularea prostilor, este de interes pana obtin ce vor din Romania, pe urma flit.ti-o spune unul care a lucrat 10 ani in Italia,si nu uita Italia, este o tara f permisiva, nu se compara cu; Germania, suedia, norvegia, Olanda
Are treaba, am vrut sa-l pun in garda pe copil sa nu isi cheltuiasca banii pe "himere"..numai cine a muncit afara stie, asa ca sa ne dam teribilisti aici, e usor, dar cand te trezesti intr-o tara straina ..atunci,este momentul adevarului.
In primul rand nu-l angajeaza. Aia e o escrocherie de mult stiuta.
https://www.youtube.com/watch?v=QN1B9iD1dKU
Te cred,eu incercam sa-i spun sa stea linistit, sa nu-si cheltuiasca banii inutil, nu asa iti gasesti un job afara, putem discuta cum, dar nu este cazul.
Utilizatoare123 întreabă:
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: