Îți zic eu ce îți trebuie.
În primul rând trebuie să zbârnâie html css JavaScript, apoi să înveți cum să îmbini bootstrap și scss.
După ce stăpânești asta, recomandat este să înveți un framework sau o librărie, react, angular, vue, și va fi relativ ușor de învățat, dar în total îți ia vreo 6 luni să le stăpânești. Nu ai nevoie de c++ nici de java, nici de Python. În maxim 12 luni poți obține un job de Junior Web Developer.
Este foarte greu jobul de front end developer, probabil cel mai greu dintre ele(backend, testare, samd) dar și salariile sunt foarte mari, pot ajunge la 23.000 de lei.
Pai in primul rand trebuie sa pleci de undeva nu? Sunt cursuri de initiere in programe java, piton, C++ ideea ca trebuie sa le intelegi si sa-ti placa asta mult. Daca esti foarte pasionat vei invata relativ repede.
Ai dat funda cuiva care ti-a dat un caz PUR particular
ce ai intrebat tu acopera TOATE aspectele programarii... TOATE
iar din punct de vedere practic, ce ti-a spus el nu e nici macar vag nici macar chestia cea mai comuna, html si css se incadreaza foarte, foarte, FOARTE VAG la programare, fiind atat de PENIBIL de usoare ca e ca si cum ai spune ca sa ungi untul pe paine se numeste ca stii sa gatesti (am invatat html in nici 10 minute)
in plus nu a mentionat o iota, nici macar vaga, de php, care se mananca pe paine la greu, MULT MAI MULT DECAT JAVRASCRIPT
iar la sfarsitul zilei, inca se platesc bine, oameni care stiu programare in limbaje antice, cum ar fi cobol si fortran
deci, raspunsul corect e ca trebuie sa stii programare... PUNCT
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: