Da, e cum ai auzit.
Cunostinta ta a dat examen la fr si eng pentru ca avea mai multa baza in ele, tu poti da romana si engleza si daca intri la eng - nrv, norvegiana fiind lb 2 nivelul la care vei incepe va fi de incepator.
Asta depinde mult de facultate, fiecare are modul propriu de susținut admiterea. La Cluj de exemplu se dă admitere doar la una dintre limbi.
Daca exista clase de incepatori la norvegiana nu are cum sa te puna sa dai examen la limba asta.
Scopul examenului e sa vada ca esti capabil sa intelegi o limba straina (oricare).
Oricum informatii exacte gasesti pe site-ul facultatii.
Și în cazul ăsta pot să-mi aleg limba la care să dau admitere?
Am tot încercat să caut, dar majoritatea detaliilor pe site sunt vagi și am zis să întreb și aici. De exemplu scria că admiterea se dă la o limbă. Nu specifica dacă engleză, sau norvegiană. Mulțumesc de răspuns!
Inseamna ca e la alegere. Dar daca faci engleza avansat si norvegiana incepator atunci dai engleza.
Acum nu știu dacă dau la română și engleză, sau doar doar la engleză Oricum, nu mai contează atâta timp cât ambele variante sunt posibile. Mie îmi convine oricare. O să mai întreb și când merg să depune dosarul. Apreciez răspunsul, mulțumesc mult!
Da. Dar trebuie să fie una dintre cele alese ca specializare.
Ar trebui sa nu trebuiasca sa dai la norvegiana ca pana la urma n-aveai de unde s-o inveti din moment ce nu se face in scoala
Buna. Ce mai faci? Sunt curioasa daca ai intrat la facultatea respectiva si cum a fost cu admiterea, fiindca sunt si eu interesata de specializarea aceasta. Eu am vazut pe internet specializarea la UBB din Cluj si nu era cu proba scrisa, din cate stiu.
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: