| acosmin a întrebat:

Salutare. stie cineva daca firma de recrutare Profit Work S.R.L din Bucuresti este serioasa? A plecat cineva afara cu ajutorul lor?

139 răspunsuri:
| vasilicaioana a răspuns:

Haideti sa va povestesc experienta mea la profit work din bucuresti.Am fost la ei la sediu sa depun si eu actele pentru plecare in strainatate.Am ajuns in sala de asteptare si dupa vreo ora de asteptare intra in firma un grup de 5 persoane care aplicasera sa plece de 6 luni de zile.Ce sa va zic mare scandal ce au facut domnii aceia nemultumiti.( ba ca e teapa, ba ca vor banii inapoi si ca ii dau in judecata), ce sa va mai zic au plecat aproape toti oamenii din sala care asteptau.Insa eu daca tot am batut drum pana in Bucuresti am zis macar sa astept sa vad despre ce e vorba, bine nu va mai spun ca am asteptat aproape 2 ore insa intre timp a venit un domn care vroia sa aplice si dansul fiusu tocmai plecase in sere si vroia sa plece si el si nevastasa.Eu sincer nu am mai aplicat in schimb mi-au dat un model de contract si au zis ca daca vreau sa aplic sa le trimit prin posta contractul cv si banii.Eu ce sa fac sa merg pe mana lor?

| acosmin explică (pentru macoiulian):

Daca il cunosti pe respectivul care a plecat cu ajutorul lor poti sa vb cu el si sa ne zici si noua cum e, daca se respecta si la fata locului ce a semnat in tara. asteptam. cat despre garantia la care te referi tu, exista din mom ce semnezi un contract cu o firma. poti sa te interesezi despre firma cu care semnezi contractul tot pe internet de exemplu.

| acosmin explică (pentru vasilicaioana):

Inseamna ca nici noi nu o sa primim vesti mai bune...cred ca mai bine mai astepti cateva zile, pana ne lamurim noi ce e cu plecarea in Anglia, si in functie de asta poti sa iei si tu o decizie. cu toate ca nu sunt semne bune, oamenii aia nu au facut degeaba scandal...

| ctitor a răspuns:

Eu am fost la ei am aplicat acum ast sa ma sune pentru suedia, am un prieten care e plecat cu ei de ceva timp si acolo cat am ast am mai vb cu o persoana cara a mai fost plecata cu ei si vroia sa plece iar

| acosmin explică (pentru ctitor):

Ne bucuram sa auzim si ceva vesti bune despre ei. sa speram ca o sa fie bine si nu am pierdut degeaba 100 de lei.

| ctitor a răspuns:

Eu aflu raspunsul pe 1-2 febroarie si va anunt bafta

| optimus123 a răspuns (pentru macoiulian):

Pai si baiatul cunostintei tale ce zice? A fost real contracul acum e bine? s-au tinut de promisiune angazatorii i-au oferit cazare? i-au oferit trnsport gratuit. daca tot ai pe cineva care a plecat prin firma asta te rugm informeaza-te un pic mai mult la cunostinta ta si spune-ne si noua mai multe detalii. Apropo si o firma derecrutare si un de procesare de datelor nu face mare lucru pana la urma, chiar daca e serioasa, cel mai important lucru e ca angajatorul sa fie serios.

| optimus123 a răspuns (pentru acosmin):

Am sunat si ieri si cica aia de la paza respectiv resurse umane au inceput sa faca selectiile, citeste si posterea lui macoiulian. Am sa sun in fiecre sapt pana vad daca m-au ales sa nu sau e teapa. keep in touch!

CHIAR te rugam sa ne transmiti si noua detalii! Multumim!

| acosmin explică (pentru optimus123):

Am sunat si eu mai devreme. mie mi-au spus ca nu a inceput selectia pentru agenti paza, numai din 21

Adica de sapt urmatoare. om vede spor

| optimus123 a răspuns (pentru ctitor):

Multumim! bafta si tie!

Ceea ce spune vasilicaioana e de luat in considerare, oricum acum am dat banii, sau poate acei cinci domni nu au fost selectati, in orice caz daca e teapa mare lucru nu ai ce le face.

| chullain a răspuns:

Salut am sunat si eu la firma profit work tot pentru un job de paza ...ati mai primit vreun raspuns de la ei cei ce ati aplicat mai devreme?

| chullain a răspuns (pentru vasilicaioana):

Mai stie cineva detalii de aceasta firma? si eu am vb cu ei tot pentru unpost se paza in Anglia dar m indoieli

| acosmin explică (pentru chullain):

Salut. asa cum poti vedea din postarile de mai sus, si noi suntem in dubii, asteptam un raspuns. am aplicat, dar din 21 zic cei de la firma ca incep selectiile

| optimus123 a răspuns (pentru chullain):

Acum asteptam si noi sa vedem. abia de saptama urmatoare spun ei k cei din Anglia incep selectiile. imediat ce aflu ceva nou postez. spor

| macoiulian1 a răspuns (pentru optimus123):

SALUT! nu am mai intrat ca mi-am uitat parola pana la urma am aplicat si eu pentru agent paza, in weekend o sa iau legatura cu persoana care a plecat cu ei.Va tin la curent indata ce aflu detalii.Bafta pentru toti care au aplicat si sa auzim de bine.

| Max1973 a răspuns:

Dragi prieteni, in primul rand doresc s-a spun, nu v-a mai lasati pacaliti de firme fantoma care zic ca ofera joburi in UK s-au in alte tari.Va i-au banii legal degeaba.In primul rand in UK ca paznic ( security ) trebuie un curs de 5 zile dupa care v-i se ofera un ecuson ca s-a putezi lucra legal.In Uk sunt reguli sticte pentru romani si bg.asa ca nu va mai lasati pacalitzi de tozii escrocii.O firma serioasa nu cere un ban inainte de a oferii un contract.Din pacate banii va sunt luati legal v-i se da si factura pentru simplul fapt ca ei va completeaza un CV si o fise la misto.Eu stau in UK din 2004 si am plecat prin G&G international recruitment.Erau la perla acum am inteles ca sunt pe la Banu Manta.Este firma serioasa.
Deci in UK este foarte greu pentru moment sa lucrati legal. Cereti numele firmei si verificati inainte de a plati chiar si 100 ron la 100 de oameni pacaliti faceti un calcul si cu cat foamea e mai mare cu atat mai multi oameni sunt interesati de serviciile acestor escroci.Scuze gramatica dar time is money pentru mine. Numai bine si succes

| optimus123 a răspuns (pentru macoiulian1):

Multumim asteptam...

| optimus123 a răspuns (pentru Max1973):

Din pacate asa e am dat banii, dar ne punem si noi sperante in tot ce se poate pentru o viata mai buna, dar dupa cele 5 zile de curs apoi nu trebuie sa mai faci si alte cursuri, parca eu asa stiam.

| acosmin explică (pentru Max1973):

SALUT. asa cum zice si optimus, stiam ce e nevoie de un curs de cateva zile, dar e numai o formalitate, se rezolva. iti multumim pentru raspuns, poate ne mai ajuti cu alte informatii despre Anglia daca va fi nevoie. numai bine

Ai ceva vesti bune pentru noi? Ai reusit savorbesti cu prietenul din Suedia?

| optimus123 a răspuns (pentru Max1973):

Dar tu ai idee cam cat e un salariu de paznic in Anglia?

| macoiulian1 a răspuns (pentru optimus123):

Am reusit sa vb cu sora cunostintei care a plecat si cat de cat se respecta contractul, conditiile nu sunt din cele mai bune ( meniul zilnic este compus din salam parizer si branza ceai ou si ceai, cazarea intr-un bloc nou construit in care au amenajat cateva apartament adica sifonierul este o bara pe care isi atarrna hainele iar in camera sunt si 4 persoane, lucreaza si in weekend si peste program, li se opreste din fiecare salariu 300 euro garantie pentru respectarea contractului, echipa este formata din oameni de peste tot spanioli, portughezi etc si cel mai important ctr l-a semnat doar pentru 6 luni nu pentru 1 an

| optimus123 a răspuns (pentru macoiulian1):

Multumesc mult de acesta informatie utila...ce sa mai zic acum om vedea. Am sunat azi la ei si cica deja a inceput sa sune din oameni pentru paza. Cine stie? Bafta tuturor.

Acomin vezi raspunsul lui macoiulian...si azi am sunat la ei si cicadeza au inceput sa sune pentru paza. spor

| acosmin explică (pentru optimus123):

Cred ca difera conditiile de lucru in functie de angajator, nu de ei, intermediari. pai...sa speram ca ne suna si pe noi daca au inceputbig grin

Ce ma bucura acum de moment e faptul ca totusi firma nu e teapa dupa cum zice macoiulian. sa speram k ne suna si pe noi, spor.

| barabi12 a răspuns (pentru optimus123):

Nu stiu cum rezolva permisul de munca pentru romani, e mai dificil, nici o firma din UK nu angajeaza fara acte