Buna ziua. Am depus cv de doua luni la Profit Work si pana in prezent nu am primit raspuns. A plecat cineva la munca in strainatate cu firma aceasta?
Salut. Eu astept de doua luni un raspuns de la ei. Am sunat in fiecare saptamana la ei la sediu si au zis sa mai revin cu un telefon dupa o saptamana, ca acum pleaca in Suedia Dulgheri.
A mai plecat cineva pana acu cu ei in strainatate
mie mi-au spus sa ma duc la sediu lor, sa vb acolo
Salut pe mine m-a sunat uni din suedia care mi au vazut c v si nu stiu ce sa zic astept oricum nu ma asteptam
Salut am fost si eu astzi am depus actele si am intalnit un om la 45 ani care a fost prin firma asta an Anglia 9 luni si a zis ca a fost multumit
Salutare tuturor celor care intreaba de firma de recrutare PROFIT WORK/
In primul rand vreau sa va spun ca acum cateva luni am scris si eu un rewiew aici nu tocmai placut pentru ei, am fost si eu si am incheiat cu ei contractul acela si am platit si taxa aceea de 100 ron,dupa cateva luni am devenit nerabdator ca asa suntem noi romanii,este usor sa arunci cu noroi in cineva,mai greu este sa repari ceva,si am scris pe acest site despre ei,ca nu sunt seriosi ca bla bla bla,uite ca s-a dovedit a fi adevarat si oamenii aia chiar m-au sunt sa-mi ofere un loc de munca in Anglia,e adevarat nu pentru ce aplicasem eu dar totusi un job destul de bine platit,m-au chemat a doua zi sa mai aduc cateva acte,nu am acceptat oferta pentru ca nu eram in tara,ei m-au sunat pe banii lor savb cu mine,deci nu mai fiti pesimisti, oamenii incearca, ca nu se poate pentru toti nu este vina lor, asa ca aveti rabdare poate se gaseste ceva si pentru voi, scuze pentru Profit Work
Salut!
Nu stiu exact ce se intampla cu Profit Work, dar cred ca sunt cam neseriosi, am platit si eu cei 100 ron de vreo 6 luni si nici un semn.
Stie cineva despre plecarile de la ei in elvetia in constructii
?
Nu stiu cit de serioasa poate fi ca de 1an ma chinui sa plec si am dat si bani.
TEAPA 100%! TEAPA 100%! TEAPA 100%! TEAPA 100%! TEAPA 100%! TEAPA 100%! TEAPA 100%! TEAPA 100%!
Eu astept sa plec in Suedia de 5 luni si ma tot amana cu diverse scuze penibile ca intr-un final sa imi zica sa imi fac bagajul ca o sa plec si ce sa vezi cu o zi inainte sa plec imi sice ca se amana pe alta data ca sa mai faca rost de mai multi oameni... Acum am ramas si fara locul de munca de aici...
SUPER TEAPA 100%! TEAPA 100%! TEAPA 100%! TEAPA 100%! TEAPA 100%!
Nu a plecat nimeni cu acea firma eu am riscat 150 de Ron pe contract și 20 pe cv din data de 22 august 2014 pentru Danemarca șiplecarea îmi spuse că e pe 1 septembrie 2014 și nu am plecat nici în ziua de azi nici nu ma contactat telefonic cum îmi ziseră
Buna ziua! Stie cineva daca firma de recrutare PROFIT WORK S.R.L din Bucuresti este serioasa? A plecat cineva afara cu ajutorul lor? Eu am riscat si am semnat contract cu ei ...acum astept raspunsul
TEAPA 1000%! Numele meu este cristian si am fost sunat dupa o lunga asteptare de catre teparul sef alex de la agentia profitwork srl din Bucuresti pentru un job in suedia la calamar kebab mai exact cu punctul de lucru in helsingborg; nu am stat pe ganduri si am acceptat asa zisa oferta de 900e pe luna si din povestile lui alex zicea ca pot ajunge la 1400e cu ore suplimentare, ce sa va mai zic... spunea ca nu trebuie sa platim nimic pentru ca avem cazare, benzina, mancare, carne de la locul de munca la discretie. Toate erau numai povesti, cand am ajuns in suedia intermediarii la care am ajuns noi(am fost 12 pers), mai exact eiup si daniel dupa o luna de munca fara contracte pentru ca ne tot amanau dupa o zi pe alta au venit la noi cu niste contracte fictive adica fara nici o stampila pe ele si inceracu sa ne prosteasca si sa lucram pe 600e luna din care trebuia sa ne opreasca la fiecare 550e bani pe mancare, benzina, etc... Asa ca aveti grija sa nu faceti greseala sa mergeti la ei si daca totusi o faceti sa aveti bani la voi sa va intoarceti acasa, eu din toata aventura asta am iesit pe minus 200e. VA SPUN CU TOATA SINCERITATEA SA NU VA DUCETI, ESTE MARE TEAPA! locul acestor jeguri este LA PUSCARIE pentru ca sunt traficanti de persoane, eu am lucrat toata aceasta perioada la negru.
TEAPA 1000%! Numele meu este cristian si am fost sunat dupa o lunga asteptare de catre teparul sef alex de la agentia profitwork srl din Bucuresti pentru un job in suedia la calamar kebab mai exact cu punctul de lucru in helsingborg; nu am stat pe ganduri si am acceptat asa zisa oferta de 900e pe luna si din povestile lui alex zicea ca pot ajunge la 1400e cu ore suplimentare, ce sa va mai zic... spunea ca nu trebuie sa platim nimic pentru ca avem cazare, benzina, mancare, carne de la locul de munca la discretie. Toate erau numai povesti, cand am ajuns in suedia intermediarii la care am ajuns noi(am fost 12 pers), mai exact eiup si daniel dupa o luna de munca fara contracte pentru ca ne tot amanau dupa o zi pe alta au venit la noi cu niste contracte fictive adica fara nici o stampila pe ele si inceracu sa ne prosteasca si sa lucram pe 600e luna din care trebuia sa ne opreasca la fiecare 550e bani pe mancare, benzina, etc... Asa ca aveti grija sa nu faceti greseala sa mergeti la ei si daca totusi o faceti sa aveti bani la voi sa va intoarceti acasa, eu din toata aventura asta am iesit pe minus 200e. VA SPUN CU TOATA SINCERITATEA SA NU VA DUCETI, ESTE MARE TEAPA! locul acestor jeguri este LA PUSCARIE pentru ca sunt traficanti de persoane, eu am lucrat toata aceasta perioada la negru.