| IonutMihut a întrebat:

Salutare!
Stie cineva unde ma pot angaja ca inginer pe platforma junior?
Am terminat facultatea de Inginerie Mecanica si Electrica in anul 2023 dupa care am lucrat pana in octombrie 2024 ca inginer la o fabrica. Dupa plecarea de acolo nu am reusit insa sa imi gasesc un alt loc de munca. Are cineva un sfat pentru mine? Mentionez ca locuiesc in zona Ploiestului

5 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Pai ai facultatea terminala plus licenta luata si ai si putin experienta in domeniu. Daca vrei sa-ti gasesti repede de lucru. Cauta si pune-ti cv-ul pe mai multe site-uri si platforme de job-uri. Nu doar la una. Si din toate aplicatiile si platformele vizate, cineva tot te va contacta sa te angajeze.

( Sunt asistent in departamentul de inginerie intr-o fabrica si urmez deocamdata si facultatea de mecatronica )

| Kufu95 a răspuns:

Să nu rămâi blocat doar într-o firmă. Mai depune CV-uri și în altă parte.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

E bun sfatul sa iti faci profil si sa incarci CV-ul pe siturile de joburi.
www.bestjobs.eu
www.ejobs.ro/
www.hipo.ro/locuri-de-munca
www.jobradar24.ro/locuri-de-munca/inginer?q=inginerie+electrica
www.publi24.ro/anunturi/locuri-de-munca/
www.olx.ro/locuri-de-munca/
si mai sunt cateva
https://ro.jobrapido.com/ e un crawler, iti poti face un filtru si vezi cand apare ceva.
Dar cel mai important e linkedin.
Trebuie sa fii deschis la oportunitati de locuri de munca si in alte orase, cel putin pana aduni 3-5 ani de experienta.
Succes!

| IonutMihut explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Am cautat pe multe platforme de recrutare dar fara succes

| IonutMihut explică (pentru StoicAnalysis):

Am incercat pe multe platforme de recrutare si am dat si mail-uri la diferite firem dar fara succes