Ai mai pus intrebarea asta o data, iar daca nu ti-a raspuns nimeni inseamna ca nu stie nimeni. Cel mai bine este sa te interesezi pe site-ul facultatii daca exista informatii cu privire la ce oportunitati ai dupa ce termini facultatea, daca nu poti da un simplu search pe google, dar eu cred ca doar cu diploma de facultate nu poti face mare lucru.
Cat despre politie, orice ramura e buna, nu iti putem recomanda pentru ca nu stim ce aptitudini ai, ce iti place
Multumesc pentru punctul de vedere, insa eu voiam sa fac referire la ramurile din politie care ar putea fi influentate de o asemenea diploma, respectiv daca exista asa ceva. Si tin sa-ti multumesc pentru faptul ca m-ai tinut minte cu intrebarea mea precedenta, ce-i drept faptul ca am repostat-o mi-a oferit un raspuns, bun, rau cum e... dar mi-a oferit un raspuns zi faina dude
Multi nu-ti citesc intrebarea pana la capat pentru ca nu stiu nimic despre comunicare. Mai bine pui o intrebare despre ce ramuri de politie exista, una despre cat de importanta e diploma de licenta la salariu etc. Mai multe intrebari pe cate un subiect poate asa ai succes. Publicitatea e misto :3 de ce nu vrei sa continui pe asta?
Cauta pe site-urile inspectoratelor judetene de politie anunturi referitoare la organizarea unor concursuri pentru ocuparea unui post corespunzator specializarii tale.