| tpu1991tpu a întrebat:

Salutare tuturor!
Tot vad pe tot felul de site.uri, platformec, FB si altele anunturi precum " munca de acasa"... " vrei sa muncesti de acasa click aici sau mesaj in privat...
Toate mesajele de fapt sunt niste fake.uri... cel putin eu nu am intalnit ceca serios.
Intrebarea mea este:
" a gasit cineva ceva serios de munca de acasa, cu contract de munca, cu un program flexibil? "
Astept raspunsuri!
multumesc!

5 răspunsuri:
| Eddward1011 a răspuns:

Eu am găsit platformă tik tok …. Trebuie să înveți doar câteva chestii simple… Tap tap, grijă pe final, avem x2/x3 ( depinde de situație ), haideți toți ai noștri, te pup x al meu y al meu, uneală, atenție la snipe … cu plăcere, astept prima mea fundiță?

| Violleta2022 a răspuns:

Toate sunt SCAM-uri ca sa-ti colecteze datele personale si sa le foloseasca in scopuri frauduloase.

| tpu1991tpu explică (pentru Eddward1011):

N.am inteles nimic!

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru tpu1991tpu):

Se refera la cersetorie pe tiktok

cat despre lucruri serioase gasesti. da trebuie la randul tau sa oferi si tu ceva... un skill serios. Gen programare, sau design spre exemplu

| ManoleBianca05 a răspuns:

OAO-OriceAnuntOnline - www.oriceanuntonline.ro
Postează anunțul tău pe www.oriceanuntonline.ro – rapid, simplu, gratuit! Ai oferte speciale? Promovează-le la cele mai bune prețuri. De la vânzări și imobiliare, la locuri de muncă și servicii – găsești tot ce ai nevoie pe platforma noastră. Nu pierde timpul, postează acum și fă-ți anunțul văzut!