| Bello_Silviu_1995 a întrebat:

Salutare tuturor! Vreau sa incep aceasta intrebare prin a specifica cateva informatii despre mine.Am 18 ani, sunt clasa a-12-a,practic fotbal de 9 ani, sunt un baiat linistit, calculat si sunt in liceu de 8.50 cam asa.M-am gandit sa-mi fac o cariera in domeniul fotbalului, vreau sa specific ca am si debutat in Liga 2, am facut antrenamente cu echipa mare insa am suferit o accidentare timp de 4 luni si mi-am iesit putin din ritm.Intre timp am inceput sa nu prea mai fiu titular si cum e si problema in fotbal cu mita si manevrele pentru a juca cei care cotizeaza m-am gandit ca e mai bine sa ma reorientez spre alta meserie. Termin un liceu economic si nu stiu pe ce facultate as putea merge, ce as putea lucra pe viitor. Vreau sa specific ca nu prea ma fascineaza chestiile de uman, economie... Ma puteti ajuta cu niste sfaturi va rog?

5 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Eu zic sa-ti urmezi visul.

| anonimg a răspuns:

Poti sa te faci arhitect, proiectant. Ori profesor de sport.

| Zigy04 a răspuns:

Poți urma orice facultate dorești sau poți face un curs de specializare. Tot ce trebuie să faci este să-ți urmezi visul cum a spus Plato.

| Bello_Silviu_1995 explică (pentru Plato):

Pai ideea e ca nu stiu exact care e visul meu...Multi spun sa las fotbalul ca este doar pana la 30 de ani si dupa iar trebuie sa-ti gasesti loc de munca

| Plato a răspuns (pentru Bello_Silviu_1995):

Poti sa faci o facultate oarecare, sa ai un loc de munca in caz ca nu reusesti, dar in acelasi timp sa faci si fotbal
Oricand poate veni succesul. Pentru Sanmartean a venit la 35 de ani, dar din vina lui, ca pana atunci nu a fost serios.