Mi se pare ca nu conteaza media ci la inceput se da un test de cultura generala(parca) si la ala trebuie sa iei peste 7.nu stiu sigur si are dreptate octavianpas suna la secretariate
Am avut eu o colega care a avut media generala peste 9 si nu a intrat. Acum nu stiu sigur.
Nu conteaza media.
Prima data dai la sport un fel de examen. Dupa aceea mergi la cabinetul medical, iti faci analizele si mergi din nou sa vezi raspunsurile, iar la sfarsit mergi la comandantul unitatii si dai un test in care iti pune tot felul' de intrebari stupide doar ca sa te enerveze, tot ce trebuie sa faci e sa nu "cedezi psihic". Apoi incepi sa te antrenezi cu profesorul/profesoara de sport pentru urmatoarele examene (daca esti admis).
Sper sa te ajute :*
Bye!
Trebuie sa ai media peste 9 neaparat! Stiu asta pentru ca un nene de acolo a venit la mine la scoala si ne-a dat cateva detalii. A mai specificat ca nu conteaza inaltimea si nici nota la purtare dar cred ca deja stiai asta.
Nu conteaza media din ani trecuti. eu asa am auzit. sunt in clasa a 7a si imi doresc sa ajung acolo. trebuie sa dai niste probe la sport care sunt eliminatori exemplu trebuie sa alergi 1000 de m in 4 minute si 15 secunde la fete iar la baieti 4 minute. o sa dai un test grila la romana si matematica de 3 ore...eu iti urez succes. vei avea nevoie
ireFUTABILx2x întreabă:
AuraRoșuBândușa întreabă:
Anonim240 întreabă: