Pentru asta va trebui sa urmezi "Academia Fortelor Terestre" care cere test scris din Limba Engleza si Matematica+Proba Sportiva si desigur, bac-ul luat.Pe langa asta va trebui sa fii apt medical, adica sa nu ai probleme de sanatate majore.
Si nu, nu e nici o problema daca esti la un liceu civil.
Bafta!
Vezi pe cei din IT care la noi in tara au peste 3000 de euro in mana (145 de milioane vechi, sau cat e euro acum).
Sau daca vrei tot legat de armata, ofiterii castiga mai bine decat soldatii.
p.s.: doar incapabilii sunt someri, inseamna ca persoanele pe care le cunosti tu sunt foarte proaste.
De ce? Ai un respect de sine asa de scazut? Provi dintr-o familie de muncitori ratati, unde esti invatat sa nu ai pretentii, sa nu-ti doresti nimic ca "viszei malai"? Doamne ce familii exista in Ro.
Legat de ce-am zis mai sus:
http://www.yoda.ro/......istem.html
Nu toti suntem niste muncitori ratati care preferam "2 lei" ca sa fie siguri, sau niste ratati care avem "facultate" degeaba.
Mai Cosminele, nivelul tau de inteligență este la nivelul clasei a 5-a, așa că ți-e dificil să procedezi ce ți-am explicat eu. Scrii mult și prost. Nu știu pe ce planeta închipuită trăiești tu și cu ce te ocupi, insa ai mult de recuperat mai băiatul tatii. Daca vrei o discuție serioasă te aștept în privat ca să nu umplem topicul băiatului cu tâmpenii imaginate și debitate de tine.
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: