| alexandra_2644 a întrebat:

Unde sunt licee de politie? In ce orase? Imi puteti da o adresa, site, ceva? Imi doresc nespus de mult sa fac liceul de politie.Imi este de folos orice informatie aveti, merci mult!

Răspuns Câştigător
| www a răspuns:

NU exista liceu de polite e doar militar. Uite aici mai multe detalii: http://www.mapn.ro/recrutare/elevi.php

55 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Poti sa faci liceu si apoi sa faci sc milit de politie de la CIMpima de 2 ani pentru agent de politie

kratos
| kratos a răspuns:

Şcoala de formare a agenţilor de poliţie "Septimiu Mureşan" din oraşul Cluj a scos la concurs un număr de 125 locuri pentru bărbaţi şi 25 locuri pentru fete. La Şcoala de formare a agenţilor de poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina sunt oferite 600 de locuri pentru bărbaţi şi 200 locuri pentru femei. Şi învăţămîntul superior este bine reprezentat, astfel că Academia de Poliţie "Al. I. Cuza" din Bucureşti, pentru Facultatea de Drept, învăţămînt de zi, repartizează pentru anul acesta 200 locuri, dintre care 150 locuri pentru bărbaţi şi 50 pentru femei.

| utzuman2006 a răspuns:

Ai putea totusi sa frecventezi un liceu normal din orasul tau, optiunea aceasta prezentand avantajulca peste 4 ani poate vei gandi altfel si iti vei alege alta optiune de cariera, iardaca totusi vrei in continuare sa profesezi in Politie vei putea sa dai examen la terminarea liceului in scolile de formare subofiteri de politie de laCampina si Cluj, sau chiar la Academia de politie in bucuresti.
Multa bafta!

| Nikita a răspuns:

Din cate imi aduc aminte si la Breaza e un liceu militarhappy. Depinde in ce zona stai tu si unde iti e mai convenabil

| mino_8755 a răspuns:

Alba-Iulia (liceu militar) si mai era unul care incepea cu litera p. insa nu mai stiu care e:X scuze

| gherghe_9739 a răspuns:

Pentru anonim, nu exista licee de politie, dupa ce termini un liceu te poti inscrie la scoala de politie sau academia de politie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Licee de politie gasesti in Cluj, Buzau, Breaza, Alba-Iulia, Ploiesti..., tot ce trebuie sa faci e sa cauti pe Google draga mea! succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va aduc la cunostinta faptul ca L. M. I.-urile s-au desfiintat. Ele au fost doar la Ploiesti (Constantin Brancoveanu) si Buzau (Neagoe Basarab). Celelalte L. M.-uri care se gasesc la Breaza, Campulung si Alba-Iulia sunt in subordinea M. Ap. N.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-ai exista dar numai la ploiesty

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am auzit ca toate liceele de politie din tara s-au desfintat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

PEi eu stiu doar de scoala de politie din Cluj, si mai esste Colegiul Militar mihai Viteazu(Alba), Col. Mil. Stefan cel Mare(Campulung Moldovenesc) si Col Mil Dimitrie Cantemir(Breaza, Jud Prahova)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiam ca la Campina....ca vreau sa dau si eu tot la politie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu de unul singur pe langa pitesti am inteles

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In campina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In cluj napoca strada clinicilor nr 14

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am terinat liceul de politie de la ploiesti ( Constantin Brancoveanu) si sunt mandru d asta... am facut parte din ultima promotie a acestui liceu, el nu mai exista si nici cel d la buzau si oricum in acele licee se admiteau numai baieti! eu acum sunt la Academia de Politie... daca t vei tine d treaba vei putea si u ajunge aici sau la campina! mult succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Campina liceul de politie asa stiu eu big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este unu si la blaj? sau la campeni jud alba?/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este si liceu militar in breaza. daca nu ma inselbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai sunt lice de politie au fost dar nu mai sunt, daca vrei du-te in liceu militar si dupa aia de duci la scoala de agenti campinawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ploiesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sunt licee de politie la ploiesti liceul Constantin Brancoveanu, si mai exista si la buzau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un liceu militar breza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincera sa fiu si eu tot raspunsul la intrebarea asta-l caut, dar nu sunt totusi lamurita daca mai sunt sau nu mai sunt.Am inteles de la altii ca s-au desfiintat.Nu stiu ce sa mai cred.Chiar astazi m-as fi dus sa ma inscriu la liceul militar de la Campulung Moldovenesc, dar am auzit de este mai usor la liceul de politie dar nu-l gasesc ce sa fac, oare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Campina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La buzau e unul pentru ca acolo vreau sa ma duc si euwinkingwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu ca era unu si in ploiesti, acolo as vrea si eu sa intru.intra pe id de messenger crysstyanno14...sa vorbim

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vi la mine acas si fac eu politie cu tine
ok?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai cuminti nu vreti s mergeti la un liceu militar e morte. Proprie experienta.