Chiar am vazut acum ceva timp un interviu cu un roman care facea parte din SWAT, cauta clipul si o sa vezi cum a ajuns el sa lucreze acolo.
Opreste-te din visat. In SWAT, mi5, FBI, chiar si SRI de la noi din tara nu se ajunge oricum si nu ajunge oricine. Nu exista un liceu anume pe care daca il faci vin aia de la SWAT si te recruteaza direct. In astfel de institutii ei sunt cei care te cauta, nu invers. Se aleg soldati, agenti de politite, decorati din trupe speciale, oameni care s-au dovedit mult mai capabili din toate punctele de vedere decat restul de 99% din bransa. Ce cauti tu sa ajungi este un joc de zaruri. Adica nu iti poate garanta nimeni ca poti obtine o functie in respectiva institutie.
Daca erai putin atent ai fi vazut ca ti-am dat si concluzia mea ''Ce cauti tu sa ajungi este un joc de zaruri. Adica nu iti poate garanta nimeni ca poti obtine o functie in respectiva institutie.'' Acum trage si tu una cu propiul tau creieras.
Vise pustiule vise, cei din SWAT crezi ca pe tine te asteptau dintr-o tara din lumea a treia? Nu crezi ca au ei oamenii lor bine instruiti si pregatiti gata sa intre acolo?
Si de ce te-ai dus cu gandul un America, poti sa gasesti corespondentul swat aici in Romania pe la aia mascati anti-tero sau ce mai sunt ei, la fel si aici va fi greu sa intri dar cel putin mai accesibil.
Crezi ca la de la 14-15 ani ai tai de acum nu iti vei mai schimba gandurile peste cativa ani! Ai sa rosesti la ce tampenie te-ai gandit acum.
Nu ai vz niciun român in SWAT? Si ce găsești aici nu se compara
Nu am vazut ca numai joc GTA de ani buni
Or fi dar aia sunt dusi acolo cu alte chestii si afaceri si probabil conjunctura i-a facut sa mearga sa dea probe acolo.
La fel cum sunt destui romani si cascadori la hollywood, unii s-au pregatit toata viata altii au avut o singura sansa si au profitat de ea.
De ce ai fi sperand la America e doar un gand copilaresc, acolo daca nu stiai oamenii trebuiesc omorati cand intri in interventie, pe cand trupele noastre dau cu bastoane si gaze lacrimogene, deci la noi e mai ok 1. pentru ca nu toti imbecilii au arme de foc si 2.pentru ca nu esti obligat ca acolo sa ucizi oameni.
Crezi ca e ceva ok sa omori pe cineva? sa primesti bani pentru asta?
Faci parte doar dintr-o clica de ucigasi platiti care in mintea lor cred ca ei ajuta lumea sa devina un loc mai bun, in timp ce cei care detin puterea lumii si "butoanele" fac lumea asta sa fie un loc mult mai rau din cateva apasari de taste si cateva telefoane si ordine date.
Asa ca faptul ca tu intri in swat sau nu nu schimba cu nimic lumea, ba din contra mai adauga intr-o sleata de criminali legali inca unul de-al lor. Nu zic ca aceste trupe nu trebuie sa existe, ba din contra in SUA unde e una din cele mai mari rate de criminalitate raportate la numarul de cetateni e nevoie de "criminali legali".
Eu zic doar sa te mai gandesti daca banii sunt atat de importanti, ca acolo e care pe care.
Si eu ma visam multe si mare smardoi cand eram de varsta ta, eu nu zic sa nu visezi dar sa fii realist.
Ești putin paranoic...Ei omoară doar dacă sunt nevoiți! Presupun ca tu susții si BLM?
Nu sunt deloc paranoic, swat sunt chemati numai la interventii grele cele care sunt peste puterile politiei, cum sunt jaful armat, crezi ca infractorii in SUA se predau ca sunt incercuiti cand ei au armament greu, nu, deci ce faci daca esti in swat ajungi in situatia omoara sau vei fi ucis, de obicei baietii buni castiga pentru ca-s mai multi, mai bine pregatiti si mai bine echipati.
Parerea mea si cu asta inchei lasa visele.
eu daca as fi angajator la swat te-as intreba ce te recomanda?
Eu zic pana la swat sa te interesezi pe aici ce scoala de politie, jandarmerie si asa mai departe sa faci, sa activezi aici in trupe speciale si pe urma mai vorbim, ca sa ajungi de aici in swat e ca si cum nu stii sa te legi la sireturi dar vrei in Legiunea Straina.
Habar nu aveam ce este BLM pana nu am cautat acest termen, ma abtin sa zic de ce nu as sustine asa ceva pentru ca as fi considerat rasist.
Ti-a intrat o prostie in cap si numai scapi de ea, se numeste obsesie.
Nu esti tu mai bine antrenat,mai musculos,mai puternic, cu reflexe mai bune decat alti si alti candidati! Si cu toate astea ai nevoie si de factorul SANSA.
In primul rand crezi ca e asa usor sa castigi viza de america apoi sa te si angajezi in una din institutiile de prestigiu ale statului american? bine ca nu vrei in SEAL, ca eu acolo as vrea sa ma angajez.
Deja ti s-a dat acest raspuns si de useri de mai sus ca sansele sa ajungi in swat sunt aproape nule pentru un imigrant din Romania.
Deja o lungesti prea mult cu mine si nu avem aceeasi varsta sa ne tragem de sireturi, mai vb peste cativa ani cand vei fi tu in swat
Te-ai ofensat degeaba..ai impresia ca ne tragem de șireturi? (Mai bine nu rasp)
rockvandam întreabă: