Intreaba daca primesc si analfabeti, poate ai vreo sansa!
Daca nici macar "RESTAURANT" nu ai idee cum se scrie corect, atunci chiar este jale.
Dar nu-ti fa probleme, ca nu se angajeaza copii pe posturi de ospatari!
Ca sa fii ospatar, trebuie sa fii calificat si sa ai 18 ani impliniti, sa poti servii bauturi alcoolice clientilor.
La 17 ani, poti sa fii angajat intr-un restaurant doar ca: spalator de vase, sau maturator de podele.
Fii sigur ca daca angajeaza minori nu o sa se astepte sa ai experienta. Te duci si intrebi, in mod normal ar trebui sa mergi si cu un CV. Dar in general nu intri nicaieri cu 0 experienta si fara pile.
Conteaza CV-ul nu zic nu, dar pentru un post de ospatar conteaza mai mult sarmul personal, manierele, stilul. Faptul ca esti minor poate fi un impediment dar nu ai ce face. Intrebi si afli daca te angajeaza sau nu.
In CV in afara de studii poti scrie si aptitudinile tale, ceva care te recomanda pentru acel post.
Cel mai pribabil nu vei fi angajat, mai ales ca nu ai mai muncit niciodata. Treaba unui ospatar este destul de complexa, iti trebuie curs
Idioato văd că nu ști să citești am zis FARA MIȘTO-URI am făcut o greșeală asta e se mai întâmplă cum ai scris și tu la ultimul tău răspuns postat "ESte cariata" analfabeto
Eu stiu sa citesc foarte bine, dar asta nu te ajuta pe tine cu nimic, daca scrii incorect.
Pune mana si invata a scrie si citii corect, ca sa ai o sansa pe viitor, sa-ti iei macar un job, chiar si de necalificat.
PS Nu am facut misto, dimpotriva, am scris la modul "foarte serios " ca-i sincer de plans, cum scrii.
Esti incredibil de tampita! Imi faci mie observatie ca nu stiu sa scriu corect cand acum tu ai scris "dara asta". Este corect "dar asta" si pe viitor cand vrei sa faci o observatie la ce scris altcineva mai uita-te o data la ce ai scris tu ca sa nu te mai faci singura analfabeta.
Anonim240 întreabă: