Bună.
La o adică omul este în stare să și omoare! Nimic să nu te surprindă în comportamentul individului.
Pa, pa.
Normal...nu imi plac barfele astea despre vedete doar ca nu m-am putut abtine la asta!
Da, ea se drogheaza. Se discuta mult pe tema asta, sunt si filmuletze pe youtube si articole prin ziare.
Normal,de ce sa nu fie in stare,deja s-a drogat,ce crezi, ca, daca e mare "vedeta" nu stiu ce sunt alea droguri.
Poi acu cateva luni am vazut pe nu stiu ce site filmuletzu cand Miley s`a drogat
Da. Multe vedete fac asta. Oricum, Miley s-a si drogat la petrecerea ei de 18 ani. Acum, mie fata aceea mi se pare complet nebuna.
Da! Iti zic clar ea nu se mai gandeste la fanii ei, eu am iubit-o si mi-a plc cum canta dar acum cand am vazut clipuletul o urasc! Pa.
Miley Cyrus a fost filmata recent consumand etnobotanice intr-un bar.Este posibil ca ea sa se drogheze, insa nu putem stii nimic sigur.Ar fii pacat sa faca acest lucru deoarece este tanara si frumoasa, asa ca eu personal nu cred ca ea face acest lucru.
Te pup!:*
Buna! Am vazut si eu filmuletul cand Miley Cyrus se droga si cred ca este in stare de asa ceva, daca este vedeta nu insemna ca nu stie ce sunt drogurile. Sunt de acord cu McDreamy
Da.
A fost declara cel mai prost model adolescentin de urmat.
In fine acum e majora face ce vrea ea.
Presa vorbeste tu nu o lua in serios asa a spus ca belinda peregrin e insarcinata dar nu era nu lua in serios miley nu se drogheaza
Alexsb20 întreabă: