Orice "eroare umana" se poate repara, deci as face pasii necesari in acest sens.
In primul rand, trebuie anuntat seful TAU de existenta erorii, iar el va spune ce- si cum se procedeaza.
Dupa rezolvare, mergi si ceri scuze de la pagubitul (daca il cunosti personal) sau ii scrii o scrisoare prin care-l istiintezi de existenta erorii si ca s-a rezolvat.
Scuze mi-am cerut, iar părintele în cauză a înțeles situația, chiar a fost o mămică super educată, dar mi-e teamă să nu fiu trasă la răspundere, ceva de natură penală, nu știu dacă se poate acest lucru, nu m-ar speria prea tare deși recunosc că nu aș vrea să am antecedente și judecăți chiar din anii debutanți. :/ Șeful de asemenea nu a spus nimic, nu mustrare, nu ceartă, adică mă impacientează uneori și liniștea aceasta, îmi e teamă să nu fie liniștea dinainte furtunii. Poate până la urmă m-am învățat cu critica chiar dacă nu îi fac față pe moment, dar cred că e mai bine să fii mustrat și scuturat decât liniște și de-odată să te trezești cu cine știe ce...
Îmi asum răspunderea indiferent de situație, ma duc vorbesc cu persoana respectiva îi explic care e situația și îmi cer scuze! Desigur ca scuzele rezolva o mare parte din problema dar eu sunt de părere ca și faptul că ești capabil să-ți recunoști greșeala chiar dacă nu a fost greșeala ta ci a cuiva din echipa ta e important sa ști sa gestionezi situația!
Cel mai bine vorbesti cu persoana respectiva si ajungeti la un consens. Ma gandesc ca ar fi dragut sa ii faci un cadou sau sa ii dai o parte din suma aceea de bani ca sa te revansezi
AnaBejenaru întreabă: