Si eu vreau sa dau la AFT anul acesta, din Bacau sunt, si in luna februarie imi voi depune dosarul la centrul de aia, apoi pana prin martie trebuie facuta medicala, eu de exemplu pot merge doar la focsani. Apoi te vor repartiza in jurul lunii mai sa dai problele sportive la Campulung. Iti voi mai spune cand aflu ceva, sper ca vor posta pe site cat de curand.
Dosarul se duce la centrul militar din judetul tau. Testele medicale se ataseaza dosarului se se fac, la fel, la spitalul din judetul tau. Testul psihologic si probele sportive se dau la Academie.
Chiar te rog daca afli ceva si stii mai multe zi-mi si mie daca vrei.o sa merg si eu cred saptamana viitoare sau peste 2 saptamani sa-mi depun dosarul. poti sa-mi spui si mie exact ce imi trebuie la dosar, eu dau bacu in vara si pentru dosar i-au vreo adeverinta de la liceu?
In aceeasi situatie sunt si eu ca si eu dau bacu la vara si asta iti va trebui in iulie cand te duci la sibiu sa depui acolo dosarul alaturi de o recomandare de la director pe care o primesti sigur.Eu merg la centru in prima saptamana de dupa vacanta iti spun atunci daca nu ai mers tu primul.