La interne te verifica cu tensiometrul si EKG-ul. Daca ai probleme cu tensiunea nu vei trece. Oricum trebuie sa duci antecedentele medicale de la doctorul de familie.
Mai sincer, eu am iesit ca sunt hipotensiva si am trecut de proba medicala. Depinde mult de medicul de acolo si de cei care iti stampileaza la final toata fisa ( cei care spun ca e totul ok).
Nu dai nu stiu ce teste, practic mergi in policlinica militara din usa in usa dupa stampile. Verificari eu am avut la chirurgie (adica m-au dezbracat sa vada daca sunt ok), la dermatologie (la fel), la stomatologie ( sa vada daca am toti dintii, da treci si daca iti lipseste unul sau doi), EKG nu am facut, dar mi s-a luat tensiunea, la oftalmologie au constatat ca am nevoie de ochelari, la ORL a fost ok( am auzit si de cazuri in care cica au picat pentru ca aveau deviatie de sept lucru foarte ciudat pentru ca la piloti unde medicalul e foarte dur, se trece cu asa ceva), iar in rest le dadeam fisa si ieseau cu ea in 2 minute stampilata. Nu e mare lucru, dar repet, depinde de spitalul militar si de medicii de care dai. Multa bafta!
anonim_4396 întreabă:
Bog24 întreabă: