Da, python este usor de invatat. Mai trebuie sa completezi cu matematica pentru maxim de randament. daca esti inca in zona varstei potrivite si matematica nu iti este f necunoascuta poti incerca. Succes
Alege intai ce vrei sa faci si alege ce te ajuta cel mai mult. Vrei pe game dev, ML, web dev? Altceva? Alege intai ceva specific ca sa stii ce sa inveti. Degeaba te apuci sa inveti X pentru ca e " mai usor " in conditiile in care stii ca sunt 80% sanse sa nu ai nevoie de lucrul ala in cariera ta.
"acum 10 ore | dinaprilie a răspuns:
Da, python este usor de invatat. Mai trebuie sa completezi cu matematica pentru maxim de randament"
am o curiozitate atat de morbida, ca nu imi vine sa cred mie
poti sa ne spui EXACT despre ce matematica e vorba?!?
si sa nu spui informatica, partea de algoritmica, NU E NECESARA IN IT in marea majoritate a timpului, iar in rest, in marea majoritate a timpului e necesara doar la un nivel SUPER MEDIOCRU
cei care sunt in stare sa faca algoritmi de nivel inalt, sunt platiti ENORM si trebuie sa fie cu adevarat buni, iar partea de algoritmica mediocra de care spuneam e de minim bun simt in IT, chiar daca nu faci in mod curent programare si numai programare, si daca te duce mintea cat ajungi sa faci o cariera in it e SUPER SIMPLU DE INVATAT
baze de numeratie sunt necesare in general NUMAI daca scrie drivere
deci?!? "maximum de randament"
CE ANUME DIN MATEMATICA?!?
pentru ca eu am descris mai sus pur si simplu maruntisuri amarate, atat de marunte, ca iti ia mult mai mult sa inveti IDE-ul in care faci programarea, dar tu ii dai cu "maximum de randament"
@Fernando9Torres faza cu matematica e un mit IMBECIL, generat de parinti care vor ca, copii lor sa faca facultate (care NU e necesara in IT... DELOC) si de profesori care vor sa isi justifice slujba
nu stiu cine si ce bani castiga bani din python, dar la mine in firma cam toti programatorii sunt in php, si castiga in rautate, si sunt furati de alte firme
Arsh in *** de aici cu phpul tau si firma unde lucrezi tu de 5 ani la cei 25 ai tai..de unde mm sti tu ca asta care a pus intrwbarea stie macar sa numere pana la 10 aa? De unde mm sti? Pana si *** de soft care iti controleaza masina de spalat are niste algoritmi in spate, mai complecsi decat cercuri si patratele si verificarea unde se afla cursorul mouseului pe ecran. Faptul ca voi desenati cercuri si patrate in php pentru copii, face ca sa fie echivalent cu "castiga de rup" este visul oricarui individ s aajunga programator? Crezi in mm ..defapt nu stiu de ce *** imi consum energia cu tine.
Sincer tot C++ are logică
Acum mna, încearcă sa faci facultatea mai întâi sa vezi ce te atrage