| Ionut58282856 a întrebat:

Vreau si eu idei de afaceri si catalogate pe banii bagati la inceput pe ea. De exemplu : chestia x, y, u intre 0 si 15 000lei. Chestia b,m, n intre 15 000 lei si 50 000lei. Si eventual si cam pe ce ar veni banii aia. Adica pe mouse, pe cutia cu alimente, pe alimente semi preparate rolling on the floor)

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Degeaba sa-ti dau idei de afaceri, daca tu habar n-ai cu ce se mananca. tongue

| Ionut58282856 explică (pentru Bula):

Mai bine spune ca nu ai idei.....degeaba inveti programare daca nu sti cu ce se mananca. Nu? Mentalitate de om cretin

| Frank51 a răspuns:

Cei 15.000 de lei nu iti ajung nici sa inchiriezi un spatiu, ce sa mai vorbim de marfa care costa de 10x mai mult.

Bula
| Bula a răspuns (pentru Ionut58282856):

Eu-mi folosesc ideile in afacerile mele. tongue

Intai trebuie sa inveti ce inseamna o afacere, cu ce se alege. Deja cartile si cursurile costa mai multde 15 mii lei.

Dupa aceea trebuie sa experimentezi ce ai invatat, in practica. Aceasta faza este ceea mai dura si mai costisitoare. Te trezesti ca ti se consuma banii vertiginos, de la o zi la alta, iar rezultatele sunt mult mai putine decat ti le-ai visat inainte sa te apuci.

Peste cativa ani, daca supravietuiesti cu afacerea, vei incepe sa devii "om de afaceri" si sa realizezi profit in urma muncii tale (pana atunci lucrezi din bani imprumutati).

In final, dupa 5-10 ani poti sa te lasi in spate, sa mergi linistit in concediu, cand deja afacerea ta este capabila sa functioneze singura, condusa de personalul instruit de tine...

| Ionut58282856 explică (pentru Bula):

Ai zis decat niste chestii care depinde de la situatie la situatie dar in acelasi timp mi-am catalogat raspunsul meu in care am zis practic ca e ok sa iti dezvolti gandirea ca fiind nefolositor. Ai dreptate cu ceea ce ai invatat dar depinde de ramura cat de mult si pe ce directie. Eu cer anumite idei iar tu imi spui niste tampenii. Am gasit cateva. Multumesc pentru idiotenie...mdea. Si mai astept.

Bula
| Bula a răspuns (pentru Ionut58282856):

Iti doresc mult succes in afacerea desteapta pe care o vei incepe si unde-ti vei pierde toti 50000 lei, din primul trimestru!
Bafta!