Am fost si eu casier in studentie. Nu-i deloc un job greu. La inceput, primele doua luni poate, te vei panica putin cand faci o prostie sau cand se supara cate un client ca, i se pare lui, te misti prea incet. Dupa te obisnuiesti si te doare fix undeva de nervii lor, eu eram si nesimtit sau ametit in mod intentionat cu aia care ma deranjau .
Dar nu te gandi ca vor fi prea multe cazuri de genul. Odata la 5-6 zile lucratoare s-ar putea sa ridice cineva tonul ca nu ai fix tigarile pe care le cauta sau ca nu a gasit pretul la raft si alte vrajeli. 99.9% din clienti sunt ca robotii, nici nu-i observi.
Ce sa faci? Ti-as recomanda chiar sa profiti putin de influxul de oameni si poate mai schimbi o vorba, mai faci o gluma etc. Asa trece timpul mai repede. Daca chiar esti nesigur pe tine, cu atat mai bine, e un context dragut sa-ti exersezi aptitudinile sociale. Spor!
Cu siguranță ți se va arăta ce ai de făcut. Tot ce trebuie sa faci este sa fi atent. Nimeni nu s-ar născut învațat așa că nu are rost sa te stresezi. Bafta?
Sa nu fi luat de fraier, tind sa batjocoreasca angajatii mai ales daca sunt adolescenti, fi cu tupeu.