| DariaSykes a întrebat:

Am camera roz m-am saturat de ea ce culoare sa imi fac? sugestii! am nevoie de sugestii!

Răspuns Câştigător
| JeSa a răspuns:

Alegerea culorii tale, ar trebui sa coincida cu starea ta sufleteasca happy, dar mai inainte de asta, ar trebui sa coincida cu- mobilierul, draperia / perdeaua, covorul si / sau mocheta.

Eu personal, ti-as sugera un albastru, deoarece este linistitor si se recomanda special incaperilor destinate copiilor sau persoanelor nervoase.
Sau galben, care creeaza o senzatie de intimitate calda.

Culoarea violet sau rosu, nu ti-o sugerez, deoarece: prima este obositoare, iar a doua e excitanta; si, deci, nu prea sunt recomandate locuintei.

Bafta.

14 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Piersica. E cea mai cautata nuanta, si cea care se potriveste cel mai bine in orice casa. Iti va place cu siguranta!

| mona a răspuns:

Eu as face un rosu deschis [sters] sau un mov

| Rockart a răspuns:

Orice culoare ai alege să fie una deschisă care să nu-ţi forţeze ochii şi să nu poţi sta în cameră din cauza durerii de cap.
Culori potrivite: albastru, verde, portocaliu sau mov.

| Doηηa a răspuns:

Mov, cu siguranță.

| crmr a răspuns:

mov verde sters albastru sters dar e mai frumos daca iti pui si tu amprenta (la propriu baga mana in vopsea rolling on the floor )

| NinaSimone a răspuns:

Si eu am camera roz si sunt satula de ea desi imi place nuanta asa ca am adaugat postere. muuulte postere devil

| The4Ever a răspuns:

As zice albastru ca e o culoare odihnitoare si frumoasa love struck

| tzintar a răspuns:

Eu i-as da un vernil, pal.

| oanamari333 a răspuns:

Eu as zice un galben deschis!

| AAStar a răspuns:

Poti sa iti tragi un tapet cool.Strangi niste bani si gata.

| Chion a răspuns:

Peretele cu geamul, cel opus si tavanul, alb. Mai raman doi pereti unde poti aplica un roz strident. Sunt sigur ca ai multe elemente in camera care se asorteaza cu roz, dar poti alege orice alta nuanta.
Cum aplicam vopseaua lavabila cu trafaletul.Vezi aici:
http://despreglet.blogspot.com/......la-cu.html

| DariaSykes explică (pentru Chion):

Ce bine ca videoclipurile nu-s pe romana sis pe germana ca eu nu prea stiu asa de bine romana big grin

| Leloluch a răspuns:

Orange cred ca ar sta tare

| NaNю a răspuns:

Eu as zice albastru aqua