Alegerea culorii tale, ar trebui sa coincida cu starea ta sufleteasca , dar mai inainte de asta, ar trebui sa coincida cu- mobilierul, draperia / perdeaua, covorul si / sau mocheta.
Eu personal, ti-as sugera un albastru, deoarece este linistitor si se recomanda special incaperilor destinate copiilor sau persoanelor nervoase.
Sau galben, care creeaza o senzatie de intimitate calda.
Culoarea violet sau rosu, nu ti-o sugerez, deoarece: prima este obositoare, iar a doua e excitanta; si, deci, nu prea sunt recomandate locuintei.
Bafta.
mov verde sters albastru sters dar e mai frumos daca iti pui si tu amprenta (la propriu baga mana in vopsea )
Orice culoare ai alege să fie una deschisă care să nu-ţi forţeze ochii şi să nu poţi sta în cameră din cauza durerii de cap.
Culori potrivite: albastru, verde, portocaliu sau mov.
Si eu am camera roz si sunt satula de ea desi imi place nuanta asa ca am adaugat postere. muuulte postere
Piersica. E cea mai cautata nuanta, si cea care se potriveste cel mai bine in orice casa. Iti va place cu siguranta!
Peretele cu geamul, cel opus si tavanul, alb. Mai raman doi pereti unde poti aplica un roz strident. Sunt sigur ca ai multe elemente in camera care se asorteaza cu roz, dar poti alege orice alta nuanta.
Cum aplicam vopseaua lavabila cu trafaletul.Vezi aici:
http://despreglet.blogspot.com/......la-cu.html
Ce bine ca videoclipurile nu-s pe romana sis pe germana ca eu nu prea stiu asa de bine romana