Dai drumul la apa in instalatie si astepti pana incepe sa curga apa. Nu inteleg! Cel ce a montat caloriferul nu a facut asta? Atunci ma astep ca sa fie si caloriferul montat aiurea. El trebuia sa verifice asta!
Eu l-am montat și apă circula prin el, de aia nu înțeleg de ce nu merge?
Daca apa circula dqr nu se aeriseste, posibil sa fie infundat ventilul de aerisire. Unul nou costa 3-4 lei.
Esti sigur ca ai respectat schema? Uita-te pe articolul asta: https://bit.ly/3AgBlfU
Apa circula prin el,sigur? Ai dat drumu la robinet si iese apa din el?
Deci asa vezi ca circula apa prin el,deschizi robinetul si apa ar trebuie sa iasa.
Daca iese apa,atunci ai aer mult in sistem si dureaza ceva pana sa o dai afara pe toata.
Avand in vedere ca asta este la etaj si ultimu,tot aerul acolo urca,ar trebuie sa continui instalatia cu o teavacare sa urce putin in sus,mai sus de calorifer,iar in cap sai pui un vitil de ala de aerisiresi pe acolo sa aerisesti. Poti sa pui si un conector ceva sa legi un furtun,astfel cand faci aerisirea sa nu curga pe jos.
Apoi aerisesti pana iese apa pe acolo. Faci asta cateva zile la rand,pana cand tot aerul este evacuat afara, altfel prin caloriferu ala nu va circula apa.
Desi tu spui ca circula iti zci eu ca nu circula, tu poate spui asta ca auzi tu curgand, deci nu te iei dupa ce auzi in cazul asta, te iei dupa ce vezi, deci trebuie sa vezi ca apa curge.
Elelena65 întreabă: