Bună.
Îl poți vinde după ce ai certificatul de moștenitor, publicitatea făcută l el (să fie în cartea funciară) și apoi faci ce vrei cu el!
Pa, pa.
Mda! Asta depinde daca gasesti cumparator... noi nu te putem ajuta in situatia asta!
Daca apartamentul ala e intr-o zona atat de naspa, sincer nici nu merita sa mai bagi bani in modificari! Deh, astia sunt parintii educati pe vremea comunistilor. NU au avut niciodata viziune si nici nu o sa aiba vreodata. De vandut?! La cat de bine merge tara asta peste 5 ani ala o sa valoreze 5000 de Euro, nu 20 000! In Bucuresti, in zona centrala la 3KM de centru astepti si 6 luni sa dai un apartament cu 2 camere. Unde inainte se dadeau cu 120 000 de Euro, acum daca iti mai da cineva 50 000. 20 000 de Euro in Sacele? Daca zona e atat de naspa cum zici, n-as da acolo 20 000 de E nici daca i-as gasi pe jos. Pot face altceva mai bun cu banii. Spre Fagaras in colo, oare cat ma costa sa fac o casa pe pamant? Nu mai mult de 25-30 000 de E. Pe care o pot transforma oricand in pensiune. Ai prins ideea... Eu as vinde fara sa ma gandesc, daca gasesc fraieru`.
De vandut se vinde omu la prima impresie vede asa zona pare linistita, etc. casa cum arata si no sa stie ca vin tiganii jos ma enerveaza ca acel apartament i la cumparat taicasu si fix in nenorocirea aia la gasit daca era putin mai jos nu era problema dar na cunosc pe cineva care a cumparat un apartament acolo din cauza ca nu putea locui in capitala (plamani era multa contaminatie si o duce mai bine in Sacele). Ultima optiune ar fi sa-l las la un om de pe strada sau sal abandonez.
Nu stiu ce naiba sa zic. Poate cu timpul or mai disparea si din ciori.Le-o ajunge foamea. Din ce m-am uitat pe harta e zona turistica pe acolo. Ideea e ca cine are banii astia se uita si sa isi faca o casa pe la Zarnesti, Ghimbav, Rasnov, ori spre Moeciu.
http://www.imobiliaree.ro/brasov/zarnesti
Vad ca in Zarnesti gasesti deja teren la 12E/Mp. La 500 de mp, inseamna maxim 6000 de E. Cu o firma de constructii cu 25 000 de E ai o casa OK. Nu cine stie ce viloaie. Casa.
Un apartament de 40 de MP in Sacele, e cam 20 000 de E
http://www.imobiliare.ro/......-X3IK000F1
Eu sincer nu as da atat :) As alege prima varianta. Teren+casa. Si in zona turstica as iesi mult mai castiga.
Si e diferenta mare, intre cat se cere si cat se da.
Parerea mea, convinge-o pe mama ta ac nu merita renovarea (probabil vreo 5000 de E lejer). Cu banii care ii aveti 25 000 de E daca gasisti si un fraier sa il dati cu 20 000, mai iei 5-10 000 de E de la banca si va faceti o casa de nu aveti treaba! O si inchriati la nevoie, si altfel se scrie istoria.
Dar babacii sunt babaci. Greu ii scoti din ale lor...
Desigur ca va fi de acord acea persoana daca ii mai oferi ceva,, si ii asiguri un trai bun si decent acolo, poate tie nu-ti place dar la cineva ii place
anonim_4396 întreabă: