| unvecin a întrebat:

Am un spațiu de aproximativ 1.5 m x 3 m. În capăt e o ușă, în celălalt capăt o fereastră, înălțimea e cu ceva peste 2 m.

Încerc să mă gândesc cum să aranjez încât să încapă cât mai multe chestii diverse aici. Diverse înțeleg prin: lădițe cu cartofi, morcovi, ceapă; aspirator; borcane / sticle cu alimente pentru iarnă; dar și cărți / documente pe care le accesez mai rar; poate și echipamente - gen aparat foto și accesorii, binoclu, articole de drumeție, încălțăminte etc.

Probabil cel mai bine ar fi să am atât mobilier cu uși (nice to have: unele să le pot închide cu cheie), dar și rafturi deschise.

Tatăl meu lucrează tâmplărie și ar putea face ușor niște rafturi exact la dimensiuni. Ar fi o variantă, dar parcă mi-ar plăcea să fie totuși ceva modular, să pot re-aranja corpurile oricând.

Întrebarea mea e: dacă aș opta pentru o comandă online, ce site-uri îmi recomandați? Am comandat deja de pe eMAG un raft-bibliotecă pentru camera mea și a ieșit perfect, m-am descurcat cu asamblatul. De asemenea, am avut mereu experiențe plăcute cu comenzile online.

Pe eMAG, oferta mi se pare destul de limitată totuși la secțiunea asta. Ce îmi recomandați?

Răspuns Câştigător
| Kron5tadt a răspuns:

Nu poti combina depozitarea legumelor/fructelor cu cea a cartilor, decat intr-un mod ermetic. In cazul depozitarii aparatelor foto, problema este mult mai drastica. Spatiul este destul de mic. Daca vrei sa depozitezi o gama atat de variata, va trebui sa lucrezi din greu la etansare, la izolarea lucrurilor delicate. Se poate face si acasa, tinand cont de fiecare lucru in parte. Grija mare: daca obiectivele foto, sau body-urile camerelor foto, sunt expuse aiurea, se vor umple de fungus si vor fi afectate serios. Poti face o combinatie de rafturi deschise si altele inchise ermetic, iar asta tine de imaginatia celui care le executa. Este foarte greu de realizat in spatiul ala micut, dar nu imposibil. Nu apela la firme, fiindca te vor seca de bani. Succes!

1 răspuns:
| unvecin explică (pentru Kron5tadt):

Foarte util. Mulțumesc mult. Da, cred că o să mă reorientez un pic să nu adun toate în același spațiu.