| andrei47 a întrebat:

Am vazut pe net ca ciupercile champignon se cultiva im pamant amestecat cu balega de cal, paie de fan, praf de carbune, etc...s-ar putea cultiva si in pamant negru? deoarece si cel negru este foarte fertil...

Răspuns Câştigător
| Bibzzz a răspuns:

La prima parintii nu-s de acord sa spun, la a doua:il luam din strainatate si la a treia la pizzerii, in piete ori la persoane care ne suna si spun ca doresc o cantitate de ciuperci pentru ca ale lor sunt fara chimicale care sa le mentina foarte mult.Ele stau cam vreo doua saptamani si in acest timp ei le vand pe toate(aproape).

8 răspunsuri:
| Bibzzz a răspuns:

Nu.Compostul se acopera cu turba neagra pentru a da stbilitate ciupercii.

| andrei47 explică (pentru Bibzzz):

Decie trebuie neaparat produs composul din amestecarea mai multor ingrediente pentru a avea o productie cel putin decenta.

| Bibzzz a răspuns (pentru andrei47):

Pai mie asa mi-a zis mama si sunt sigura ca nu se insala pentru ca impreuna cu tata lucreaza la o ciupercarie.Ei se ocupa de tot de la comandarea compostului pana la cules.

Deci esti un om din domeniu, te superi daca te-as intreba cateva chesstii? sau daca imi pot raspunde parintii tai? multumesc.
1. din ce oras/zona/judet(ce vrei u sa dezvalui) esti?
2.de unde reusiti sa cumparati miceliu(adica samanta pentru ciuperci)
3. unde le vindeti? in piata sau la restaurante, pensiuni, magazine de legume. multumesc antiicipat daca ai vrea sa imi rapunzi la aceste 3 intrebari.

Multumesc tie si parintilor tai, atat am vrut sa stiu, daca gasiti cumparatori, sau aveti firma proprie si vindeti un supermarket. multumec, si spune-le si parintilor tai ca le multumesc.

Apropo, miceliul il luati de pe net? daca da, imi poti da adresa? multumesc.

| Bibzzz a răspuns (pentru andrei47):

Nu.Ei suna de pe telefon.Si apropo vrei sa-mi dai funda?

| Bibzzz a răspuns (pentru Bibzzz):

Multumesc pentru funda