| NicVal74 a întrebat:

As dori si eu sa ajung la tavita de scurgere la acest aer conditionat Nordstar KFR-25GW/AGX1c,cum se poate? Va multumesc frumos!

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu exista tavita de scurgere. Este doar furtunul de condens montat sub unitatea exterioara.

| relian a răspuns:

Sa ajungi la tavita? Nu ai cum este o tavita foarte mica, nu ai spatiu deloc, radiatorul sta acolo in acea tavita, deci nu poti umbla la ea fara sa strici unitatea, ori sa o demontezi toata.

Ce probleme ai de vrei sa ajungi la tava aia de scurgere ce spui? Banui ca so infundat si curge apa pe perete.In cazul asta tavita nu are nimic, la acel furtun trebuie sa umbli care este conectat la acea tavita.
Primul lucru pune o nivela pe unitate si vezi daca este dreapta, sa nu fie cumva inclina in sensul alantu unde este montat acel furtun.

Daca unitatea este dreapta, atunci trage cumva o folie pe sub unitate, trageo cit poti de sus intre unitate si perete si apoi las-o in jos, asa strinsa si capatul pus intr-o galeata ceva.
Mergi afara unde iese acel furtun si sufla pe el, o sa desfunzi acel furtun care o fi plin cu mizga, murdarie.
Cineva sta inauntru tu pe afara sufli.De asemenea mai poti face ceva, dar nu stiu daca reusesti tu.

Sa tragi de unitatea din interior, banui ca tevile is bagate acolo silicon in gaura aia pe unde ies afara.ma gindeam ca daca ai putea sa tragi de colti ala unde iese teava afara, acolo poti desprinde furtunu de tavita aia, si sufli pe furtun.

Dar cel mai bun e sa faci cum am zis, sufli de afara spre interior, dar o sa se scurga apa pe pereti de aia am zis sa tragi o folie sub unitate, intre unitate si perete.

Bine eu zic aici asta, dar poate cine stie ce ai tu de gind laughing
dario ca de regula povesti, nu stie dar se baga, auzi la el furtun la unitatea exterioara laughing aia este uscata la ce eu fi trebuind furtun doar el stie.
Ia nici tavita de scurgere nu exista, apa aia care coindenseaza la unitatea din interior sta in aer, e bun si asa rau cum spune el.Ma nene nu mai da raspunuri paralele cu gardu daca nu stii despre ce este vorba.

| NicVal74 explică (pentru relian):

Multumesc frumos pentru raspuns!