| Bruninhos a întrebat:

Astazi dimineata am vorbit cu cineva, are un scorpion imperial de vanzare este tanar are 3 luni si il vinde pe 400 de ron + acvariu special adaptat la modul de viata al scorpionului, ce spuneti se merita?
Astept argumente pro si contra..

6 răspunsuri:
| zHeArTz a răspuns:

Da se merita, doar acvariul costa in jur de 1 milion.

| Bruninhos explică:

De fapt am gresit eu nu se numeste acvariu ci terrariu big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa facem si noi, cand ne mananca-n cur o dam pe scorpioni, serpi exotici si alte alea. Ce te faci daca iti scapa prin casa? "Scorpionii nu pot fi manipulati ca orice animal, adica nu veti putea sa va jucati cu el sau sa asteptati sa-si manifeste afectiunea sau recunostinta in vreun fel. Veti avea un animal de companie la care veti putea doar sa va uitati si sa-l admirati.Cel mai periculos pentru om este scorpionul-imperial iar intepatura lui e dureroasa, produce paralizii, ameteli, voma, febra si chiar moartea, daca victima nu ajunge imediat la medic, pentru a i se inocula un ser antitoxic." niste carti nu-ti cumperi

| Bruninhos explică (pentru anonim_4396):

Nu are cum sa scape pentru ca are capac la terrariu.

caramela
| caramela a răspuns:

Doamne fereste.
bine ar fi sa investesti acesti banuti, care de altfel se oibtin chiar foarte greu in ziua de azi, si ai cumpara ceva util de care sa te bucuri.dar fiecare cu "randunica" luiwinking
O zi bunahappy

| Bruninhos explică:

Mai astept si alte pareri...