Prajeala nu poti face fara un pic de ulei sau untura. Si din experienta proprie mici ies bine doar in ulei la tigaie, sau la grill de aragaz daca nu ai gratar.
Parintii tot au vrut tigai cu piatra in interior. Se spala usor dar nici vorba ca nu trebuie ulei cum spune in reclama. Si cu ulei se prind clatitele.
De cand era sa lucrez in telemarketing nu mai am incredere in astfel de produse. Mi s-a spus si am tot auzit de faptul ca produsele ce ajung sa fie vandute prin intermediul telemarketingului sunt produse de calitate superioara, dar nu cumpar vrajeala asta.
Oricum, tot trebuie sa folosesti putin ulei, chiar daca auzi faptul ca nu trebuie, se va lipi si se va arde fara ulei.
Clătitele se prind pentru că nu ai făcut bine materialul. Eu nu am tigăi de lux și nu am probleme.
Pentru mici, normal că trebuie mai mult ulei.
Eu am una ieftina de pe eMAG nici nu mai stiu ce brand e, se curata usor si se face bine in ea. Dar mici fara ulei nu poti face efectiv ei cer caldura multa si doar uleiul o poate produce... Carnea in sine cere multa caldura.
Am pus ulei si tot asa e. Micii mai iasa daca pui mult ulei ca intr-una normala. Mai bine luam de la altex una ca tot aia e, una simpla si normala.
Le-ai folosit conform instructiunilor?
La Tefalul meu am fiert apa in tigaie inainte de prima folosire si nu folosesc niciodata la foc mare, doar mic si mediu.
Si uns tigaia cu o picatura ulei si sters cu un servetel dupa pe toata suprafata ei interioara inclusiv pereti.
Mici cu ulei? Bleah, aia se fac la gratar electric nu la tigaie...
Mie nu imi plac la gratar, mai merg aia facuti la gratar cu lemne.
Am facut conform instructiunilor si le curat foarte bine. Ma preocup de ele.
Nu ati mai luat alte produse de pe aloshop? ma tenteaza sa incerc altele.
Ma refer ca decat la tigaie mai bine la gratar electric.
Grataru cu lemne e altceva, vorbeam de cum sa faci mici in casa.
Pai curatatu ce treaba are? ti se pare ca se curata greu? ar fi si culmea din moment ce nu sunt destinate pentru a praji in baie de ulei in ele.
Cu siguranta nu le-ai folosit la temperatura care trebuie si ai ars stratul protector chiar daca nu pare.
Nu ai cum sa gatesti la tigaia de teflon la temperatura mare ca la aia de fonta unde folosesti ulei.