Ai consumat peste 1 mc, respectiv 1, 242 mc, este greu de facut o simpla scadere?
Tot ce se poate sa fi consumat. La un apartament de 3 camere si 2 persoane am consumat 176 mc pe luna decembrie, respectiv cca 5, 6 mc pe zi.
Centrala fara condensatie cu 80 de grade in calorifere lasata sa mearga 24/24? Mi se pare imens.
Am o centrala Ariston, nu cunosc detalii.
Am gresit la zile, nu am fost in apartament 4 zile dar am lasat centrala sa mearga pe automat.
Da.Ce te mira? Eu consum in jur de 160 mc pe luna cand este temperatura mai mult de 2 saptamani sub 0 grade.Cam 5-6 metri pe zi.Vara doar cu apa calda la robinet ajung la 14-15 mc.
Hmm, ai face bine sa testezi citeva zile niste ajustari. La mine de exemplu, daca setez cu juma' de grad mai mult pe termostat, inseamna cam 25-30% la factura. In cazul meu, discutam de o centrala in condensatie si temperatura de 21.4-21.8 ziua si 20.4-20.8 noaptea. Bine, din pacate etajul 4 si cam multi pereti exteriori, dar oricum consum vreo 4-5 mc pe zi daca merge centrala in nestire (de pe la -15 afara in jos). Merita sa testezi un pic, pina la urma sint banii tai si e pacat sa arunci cu ei pe geam.
Nu ma pricep. Centrala a fost verificata in septembrie si gasita in regula.
Nici eu nu ma pricep, dar m-am documentat inainte de a pune centrala si dupa. Faptul ca e in regula la verificare asta nu inseamna ca nu o folosesti cu setari aiurea si arzi bani degeaba. De asta zic.
Eu am intrebat :
De la 4, 083 la 5.325 inseamna un metru cub si ceva?
Nu imi pasa ma omule de valoarea fixa ca pot face si eu un calcul simplu
(mate-info) ma intrebam daca inseamna un metru cub 1.000.Multumesc!
Alin_Aig_1994 întreabă:
HritcanDaniel întreabă: