| ursuletlove11 a întrebat:

Buna!
Am 13 ani si m-am mutat intr-un apartament nou...
Mi-am ales camera, dar nu stiu cum sa o decorezsad
Are un pat de mijloc, mobila deschisa la culoare, peretii sunt galben deschis, o masuta pe care sta televizorul si gemuri(asta imi place cel mai mult! ARE GEAMURI!) si as vrea sa o mai decorez, sa para mai de copii-preadolescenti...
Ma puteti ajuta cu niste ideii va rog.
App sunt fata!

6 răspunsuri:
| bloodandpride a răspuns:

Tu proasta, tara geme de foame, de saracie si nedreptate.Cum poti tu sa intrebi asa ceva? Pe cine dracu' crezi ca intereseaza cum tu, o rasfatata vrei sa iti decorezi camera?

| Latinmoon a răspuns:

Buna!
Ce spui sa vopsesti camera in culoarea ta preferatawinking, mai poti pune si cateva flori la fereastra si incearca sa-ti iei asternuturiile culori ceva mai copilaresti roz, mov si rosu sau orice culori care te linistesc si iti dau inspiratie.
Te pup, pa pa! :*

| OanaMOM a răspuns:

Daca te lasa parintii ai putea sa=ti vobsesti peretii de culoarea ta preferata sau sa pui postere/desene etc, draperii, covor, carti(daca iti plac)...

| ursuletlove11 explică (pentru bloodandpride):

Tu! prostule, daca nu ai nici o idee atunci nu te baga ba handicapatule ...nu ti-am cerut tie ideea analfabetule

| bloodandpride a răspuns (pentru ursuletlove11):

Analfabet? Sunt mai cultivat decat toata gradina din fundu' curtii tale.

| MarioaraLove a răspuns:

Buna poti sa faci tu singura obiecte hand made fa-tifaci un tablou poti sa iti pui un covor mare si pufos de culoare roz iar draperiile la fel... funda plz