Incearca sa il speli cu vodka sau cu bicarbonat de sodiu. Poti lasa in congelator dupa ce l-ai spalat, presarat niste bicarbonat de sodiu, de obicei ajuta la mirosurile neplacute.
Da ai dreptate, daca nu este de la ventilator s-ar putea sa aiba o fisura mica pe care nu o poti vedea cu ochiul liber, este un miros intepator la nas? daca da, acela este freon, apeleaza la serviciile unui frigotehnist sau cumpara alt congelator, nu uita ca sunt magazine unde daca duci aparatul vechi ai reducere de 10-15% din costul celui nou, succes
So fi scurs zeama din aia de la carne pe undeva pe sub plasticile alea si tu nu ai cum vedea sau sa curesti acolo pe sub si spui am curatat dar tot miroase.Deci cu siguranta ai zeama de carne acolo la greu.Treb sa demontezi cumva placile alea de plastic sa cureti bine.Dar daca nu te pricepi mai bine cheama un meserias.Sau daca are cumva o scurgere si gur ca are sa nu cumva sa se fi scurs zemuri din astea undeva sub deci sub congelator intr-o tava ceva.Asa au congelatoarele sa se scurga apa cind se dezgheata si sa se evapore au o tava pe linga compresor pe undeva. Oricum cred ca e mai bine sa chemi pe cineva care se pricepe sa verifice.
Inainte sa ma corectezi pe mine, verifica ce spui. Daca vei cauta proprietatile fiecaruia vei vedea ca am dreptate. Bicarbonatul de amoniu se foloseste numai la gatit, pentru copt si pentru a trezi persoanele lesinate.
Bicarbonatul de sodiu este un dezinfectant cunoscut si este folosit impotriva mirosurilor neplacute.