Pune apa calda intr-un lighean toarna 2-3 capacele de Vanish lasa 5 minunte sa se dizolve bine venishul si apoi iei o perie si freci covoru, sau poti pune venish direct pe pata de pe covor lesi sa intre in tesatura si freci cu o perie!
bafta:-ss
Detergent pentru carpete! e un lichid pe care il pui pe, perie si freci cu el pe jos! Daca nu ai, recomand sa dai cu peria, sapun si apa! apoi usuci cu uscatorul!
Salut! Depinde ce suc... dar nu cred ca ramane pata. [-x
Nu o usca...sterge-o usor.
Bafta! :*
Buna manuilegal, este suc Fanta . apoi l-am uscat cu feonul si am dat cu aspiratorul dar inca se mai vede pata . am sters direct cu o carpa uscata . Deci acum ce se va intampla ? :-s. Mi-e putin frica ca ma certa mami ... help me ...
Nu usca! ia o carpa uda stoarce bine si freaca pana ti se pare ca s-a dus apoi ia o carpa uscata si freaca fff bine. O sa vezi ca nu o sa se vada. Daca usuci fara sa freci cu carpa uda o sa vezi ca ramane pata! Bafta:X:*
Depinde ce culoare are mocheta? daca e inchisa la culoare nu prea ramane pata si depinde ce suc. daca e ceva cu acid ceva genu COLA FANTA etc sunt sanse sa iasa mai usor daca sunt sucuri naturale putin mai greu. cxauta o carpa umezeste-o in apa xcalduta. freaca bine locul. dupa ia putin deterghent pune acxolo. si freaca din nou cxu carpa umezita o sa iasa sigur. daca locul ramane ud ia un feon si usucx-o.