Incearac sa te rogi, sa ții o cruciulita lângă tine, și frecventează biseica, spovedește-te și imoaratasestete.
Frica este un păcat, încearcă să-l învingi prin credință.
Daca ai credință în Dumnezeu, nu are de cine sa-ți mai fie frica.
Și eu am avut acesta frica, dar de când sunt cu gândul la Dumnezeu, au dispărut aceste frici.
Când sunt în întuneric îmi fac o cruce și prin putere.
Daca vine marele intuneric ai pus-o de mamaliga, incepi sa o iei razna, o sa dai foc la casa, o sa cauti sa faci lumina, asa iti va cerer creierul tau ori va actiona.
Uite ca miadusei aminte de o carte SF exact pe subiectul asta, f interesanta cartea, chestia e ca nu mai stiu ce titlu avea, dar la baza era intunericu si organisme care nu mai vazuse vreodata in viata lor intuneric, sa vezi acolo faze, chestii trestii
Am 40 de ani și încă mi-e frică de întuneric. [măcar un pic.] De obicei este frica de necunoscut.
Întreabă-te de ce ți-e frică de întuneric? care este cel mai rău lucru care se poate întâmpla în întuneric? În funcție de răspunsurile tale, s-ar putea să vrei să vorbești cu un terapeut și nu e nicio rușine să faci asta.
Cand este intuneric simt ca vine sfarsitul lumii! Am vazut un film in care casa se ridica pe Luna si de atunci simt ca zboara si casa mea!
Simplu: Un tip avea frica de intuneric si stomatologi. Cineva il intreba - Inteleg ca ti-e frica de stomatologi dar de ce ti-e frica si de intuneric. Tipul raspunde: in intuneric nu stii citi stomatologi se pot ascnde.
Problema este : ce se ascnde in intnericul tau. Cand vei afla vei putea trece si peste intuneric
DANIEL17101998 întreabă: