Cea mai buna antifonare se obtine alternand straturi de densitati diferite. Va trebui sa cobori tavanul, vezi cu cat poti astfel inca sa ramana si estetic, iar apoi lasa-ti fantezia sa zburde. De exemplu, poti pune 1 cm de extrudat, 2 cm de expandat, o folie de aluminiu cu bule, 5 cm de vata minerala, burete pentru parchet, o folie bariera de vapori, ghips-carton, dale de tavan din polistiren. Cu cat alternezi mai multe straturi, cu atat vei obtine o izolație fonica mai buna.
Ar fi posibilă o izolație fonică cu vată minerală, dar trebuie să iei în calcul faptul că soluția va scădea din înălțimea camerei.
Cheama politia? Daca cu vorba civilizata nu se intelege, poate se intelege cu amenzi.
Da, mulțumesc, e deja coborât, că este izolat, dar nu-i suficient pentru tropaieli. O zi frumoasă!
Pluta de 1 cm grosime. E cel mai bun fonoizolant. E cam scump dar eu cred ca merita.
Si rezolvi si problema grosimii.
Eu am antifonat in Germania, peretii si tavanul cu cartoane de oua, lipesti unul linga altul cu aracet. Dupa care te cobori cu tavan de Rigips.Antifoneaza f bine, crede-ma, era o sala unde se predau lectii de percutie la baterie!