| Mirris a întrebat:

Buna seara! Am 4 zebre australiene.Una din ele scoate un sunet de parcă ar fi răgușită. Stie cineva sau are idee ce ar putea avea? Probabil racita?! Scuze...nu am găsit alta categorie mai potrivită.

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu trebuia sa muti deloc intrebarea, zebrele australiene se numesc si cinteze, deci tu ai scris bine, te ai luat după hexagon ca ti a spus el aiureli, acum referitor la starea de sanatate a zebrei, sau cintezei, este important ca de cum ai sesizat o schimbare in starea de spirit a păsării sa chemi sau sa o duci la veterinar, deoarece poate fi grav culminînd chiar cu decesul daca nu se intervine rapid cu tratament, cel mai bine du te cu ea maine la un cabinet veterinar nonstop ca fiind duminică unele cabinete nu sunt deschise, sa o consulte medicul si sa i dea tratament, multa sanatate, si vezi ca daca a stat in balcon si a tras o curentul i-a fost frig a racit, este si ea sensibilă ca si tine cand mergi desculta pe ciment sau gresie si racesti la ovare si faci cistită.

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cheama un medic veterinar acasa sa o consulte.

| Mirris explică (pentru hexagonulpentagonal):

Multumesc

| lonelyy7 a răspuns:

Esti frumoasa

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Dezmembrez zebre australiene, laringe intact
0722 649391

| Mirris explică (pentru CristiDinBucuresti):

Multumesc de răspuns.Ce-i drept, ieri am pus cușca aproape de geam, deoarece a fost destul de cald și ca noi oamenii, au nevoie de aer curat.O sa vad mâine dacă găsesc un cabinet veterinar deschis.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Mirris):

Multumesc sarut mina pentru funda, ce varsta ai, multumesc sanatate multa si tie si zebrei.

| sierra1 a răspuns:

și lor li se apică același lucru ca la cintezele ălea

| Mirris explică (pentru CristiDinBucuresti):

Cu plăcere! Am 29 de ani

| Mirris explică (pentru lonelyy7):

Multumesc!