Spuneai ca e 0132 mai e un 1. Adică 01321. Având in vedere consumul anterior, eu zic ca 01321 e indexul complet.
Si nu exista vreo regula dea nu citi o anumită cifra, se citesc toate cifrele si se pune virgula acolo unde e locul ei.
Întreg raționamentul se bazează pe indexul facturat. Nu poate nimeni sa iti spuna cum e corect pe baza a doua fraze scrise. Poți face o poza, o încarci pe un site si ne dai linkul, si atunci putem vedea si noi care ar fi indexul corect.
Nu stiu
Dar la mine se citeste altfel si in al doilea rand seful de scara vine si citeste apometrele
Ultima zi din luna se citeste 2060 apoi se citeste tot la sfarsitul luni si ar veni 2066 si rezulta 6 metri de apa consumati intr-o luna
2066 socotit cu urmatoarea citire
La intrebare ori este gresita cititea pe apometru ori se socoteste intr-un alt mod
Greu de inteles ceva din cifrele date de tine. Nu se citeste decat ce este inainte de virgula.
Si eu cred ca ai o problema. Ai factura pentru 60 mc, iar de la ultima citire ai mai consumat inca 36.
Nu stiu ce se citește si ce nu, dar evident indexul tau actual este 1321.
Daca nu desfasori o activitate economica pentru care ai nevoie de o mare cantitate de apa, consumul tau este imens, indicând o avarie.
Indexul de la 1205 la 1265 a fost citit in ianuarie iar cel de 0132 este din 17 aprilie. De ce se citeste 1320 cand pe apometru este 0132 asta nu inteleg?
Multumesc pentru raspuns, dar intre timp am rezolvat problema. S-a citi gresit contoru in luna ianuarie. Multumesc.
anonim_4396 întreabă:
anamariapetronela întreabă: