| xCrinax a întrebat:

Am un spatiu de aproximativ un metru patrat gol, efectiv. Ma streaza si nu am nicio idee ce as putea sa pun acolo; de plante nu se poate pune problema pentru ca este langa usa, departe de geam. Nu ma intereseaza raspunsurile de genul: "depinde de restul mobilei" si asa mai departe. Vreau niste idei, va rog.

Răspuns Câştigător
| sCzKun a răspuns:

Cu mare placere. Am cerut parerea unui prieten si uite ce mi-a spus:
'Pentru o cameră mică cea mai bună alegere o reprezintă o canapea extensibilă. Noaptea să fie confortabil să dormi în ea, iar ziua să ai loc să te mişti. Biroul trebuie să fie unul simplu şi îngust, de preferinţa de o culoare neagră. Masa de televizor la fel, micuţă, simplă, neagră. Şi doar dacă insişti poţi să ai si o masă neaparat rotundă, unde să îţi aşezi frumos o rama foto, o carte, o scrumieră ceva.'

6 răspunsuri:
| sCzKun a răspuns:

Ti-as propune sa pui o masuta mica pe care sa pui lucruri(gen telefoane la incarcat, daca ai o priza in apropiere).

| OoBunnyoO a răspuns:

Poti pune un fotoliu mic, o biblioteca sau un lampadar, mai poti pune o chestie d'aia interesanta de decor cu flori metalice, nu stiu exact cum sa iti explic, eu am vazut prin magazine. Dar cred ca biblioeteca sau niste rafturi mici puse acolo ar fi cea mai practica varianta.

| xCrinax explică (pentru OoBunnyoO):

La un lampadar ma gandeam si eu, sau o masuta mica pe care sa pun o vaza. Ma apasa locul ala gol. Multumesc mult.

| xCrinax explică (pentru sCzKun):

Camera este foarte mica si pe peretele respectiv al o canapea, atat. o masuta ar fi super. Inca ma mai gandesc. Multumesc mult!

| xCrinax explică (pentru sCzKun):

Multumesc din suflet! O masuta mai lunga si nu foarte inalta voi alege. Eventual pot sa mai pun niste rafturi pe perete. Multumesc pentru inspiratie!

| sCzKun a răspuns (pentru xCrinax):

Oricand happy