Probabil el are dor de casa.Cand o vecina de amea pleaca,ne lasa noua catelul,iar cateodata sta cate o luna, o saptamana. Bubu(asa il cheama pe catel)sta la uasa si nu face nimc:nu se joaca cu mine(de obicei el venea la mine si ne jucam, alergam, de rascoleam toata casa), nu mananca si nu se mai clinteste de acolo.Este foarte suparat ca nu o vede pe vecina, si zgarie uasa cu labele, pana atinge clanta, sa iasa afara.Ca sa il mai linistesc ii iau lesa si ma plimb cu el pe-afara(daca e frumos afara si cald,sa nu raceasca).
Cred ca ar trebui sa-i iei o lesa sau ceva si sa-l plimbi pe strazi pe unde mai apuci si sa-l lasi sa te conduca, poate se va opri la casa lui si va zgarma cu gherutele la poarta.Tu intri si daca spune ca e al ei/lui il dai. Daca nu merge, fa fluturasi si lipeste-i sau livreaza-i, sau pune-l la ziar.
Daca vrei sa il pastrezi, trebuie sa-l tii vreo in jur de 3 zile sa se obisnuiasca si sa-i dai mancare de catei, sa mai fluturi o jucarie pe langa el, sa te joci cu el.Cateodata mai iesi si cu lesa sa-l plimbi, poate uita.
Cu placere daca te-am fost de ajutor!
Trebuie sa ai grija cu ce il hranesti. DAca nu o sa manance nici in seara asta maine trebuie sa il duci la veterinar deoarece cred ca ii face foarte bine acea sunca.
O seara buna!
In 2-3 zile ar trebui sa se obisnuiasca... daca nu du-l la un veterinar poate e bolnavior.
Pana la urma ce s-a intamplat cu catelul? S-a facut bine, ia-i gasit stapan.Ce s-a intamplat?
CălinPL întreabă: