| vreauTotulSauNimic a întrebat:

As vrea si eu un sfat. Momentan am camera roz. Si ma gandesc ce culoare as putea sa o fac. Si vreau sa precizez ca este mica si ca nu ar sta bine cu o culoare puternica, si nu stiu ce culoare sa fac, bine in afara e roz ca deja o am asa si nu mai imi place. Astept opiniile voastre si va rog cat mai multe! Funda pentru idea cea mai buna. Si inca ceva : fara tapet sau alte chestii. Eu vreau doar sa fie o culoare simpla si atat. Va multumesc inca o data!

Răspuns Câştigător
| G a răspuns:

Alb, ca sa dea impresia de spatiu, sau o culoare deschisa (dar nu stearsa): un galben mai cald, verde, bleu, gri.

12 răspunsuri:
| Siracuzia a răspuns:

O poti vopsi in violet deschis, sau o poti lasa asa, si poti picta pe pereti stelute, fluturasi, ceea ce te reprezinta, iar cu negru faci umbrele.Eu asa am si imi place foarte mult.happy

| foxi a răspuns:

Nuante de portocaliu, galben

| Nastia a răspuns:

Vernil, galben, alb, albastru deschis.

| TeenageGirl a răspuns:

Portocaliu deschis eu am camera ap. cat o garsonierahee hee
Si sta bine si in camere mici si in mari happy

| deea_3621 a răspuns:

Incearca mov deschis cu mov inchis. 2pereti cu mov deschis si 2 cu mov inchis.eu asa am si a iesit super big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vernil.Sau mov intr-o culoare mai deschisa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as spune sa o vopsesti intr-o culoare deschisa ca sa dea efectul acela de mai mult spatiu

| Ambassaderåd a răspuns:

Pentru ca esti fata/ femeie.etc. FEMALE big grin... ati sugerez un albastru marinwinking daca vrei sa luminezi un pic camera, daca doresti sa oferi o atmosfera relaxanta, calma, incearca un galben spre Orangewinking

| aniiledha a răspuns:

Portocaliu. lila. verde. albastru. inclusiv rosu mai deschiswinking

| marixoxo a răspuns:

Laso roz si picteaza niste imagini care iti plac su niste personaje din desene animate asa camera ta va fi cu siguranta mai deosebita

| may a răspuns:

Eu zic albastru deschis ca cerul daca se poate si mai deschisa

| dianaBanana a răspuns:

Verde.este cea mai linistitoae culoare...si dimineata nici nu o sati "bata " soarele in geam foarte tare daca asortezi jaluzelele cu pereti...winking eu asa am vrut s-o fac dar parintii mi-au facut o "surpriza" si cand am venit acasa pereti erau crem cu 4 zig-zaguri rox {facute cu schoci, mi s-a parut o pocarie camera dar acum e geniala si imi place si asa :d}