Alb, ca sa dea impresia de spatiu, sau o culoare deschisa (dar nu stearsa): un galben mai cald, verde, bleu, gri.
O poti vopsi in violet deschis, sau o poti lasa asa, si poti picta pe pereti stelute, fluturasi, ceea ce te reprezinta, iar cu negru faci umbrele.Eu asa am si imi place foarte mult.
Portocaliu deschis eu am camera ap. cat o garsoniera
Si sta bine si in camere mici si in mari
Incearca mov deschis cu mov inchis. 2pereti cu mov deschis si 2 cu mov inchis.eu asa am si a iesit super
Pentru ca esti fata/ femeie.etc. FEMALE ... ati sugerez un albastru marin daca vrei sa luminezi un pic camera, daca doresti sa oferi o atmosfera relaxanta, calma, incearca un galben spre Orange
Laso roz si picteaza niste imagini care iti plac su niste personaje din desene animate asa camera ta va fi cu siguranta mai deosebita
Verde.este cea mai linistitoae culoare...si dimineata nici nu o sati "bata " soarele in geam foarte tare daca asortezi jaluzelele cu pereti... eu asa am vrut s-o fac dar parintii mi-au facut o "surpriza" si cand am venit acasa pereti erau crem cu 4 zig-zaguri rox {facute cu schoci, mi s-a parut o pocarie camera dar acum e geniala si imi place si asa :d}