| LuizaAndreeaLuiza a întrebat:

pentru ca este weekend si am niste timp liber as vrea sa-mi redecorez camera. imi puteti spune cam cum as putea sa o fac?(am 14 ani) fara postere si desene pe pereti(am deja).
dau funda si voturi.

4 răspunsuri:
| Rose97 a răspuns:

Mie imi place combinatia galben cu verde:X.dar acum am auzit ca este la moda movul deschissmug

| unconnected a răspuns:

Sie eu vreau sa-mi decorez camera in alb, mov si eventual un gri deschis(dar foarte deschis).Dar depinde si cum ai mobila si culoarea peretilor, pentru ca intr-un weekend nu poti sa pui tapet sau sa-ti schimbi mobilahappy

| LuizaAndreeaLuiza explică:

De pus tapet si schimbat mobila am sa ma ocup la vara.
acum vreau niste decoratiuni, ceva agatat de pereti tavan. ceva creativ :X:X culoarea peretilor este roz laughing

greece12
| greece12 a răspuns (pentru LuizaAndreeaLuiza):

Pai,@luyzukk,aici unde ai postat,se va gasi vreun istet care sa te sfatuiasca sa-ti atarni vreun organ sexual de lampa!
De ce nu ai postat la Casa si gradina? Stii ca avem useri care se ocupa exclusiv de decoratiuni interioare? Ei,intra la Casa si Gradina si incearca sa dea sfaturi si sa ajute,nu la Dragoste si Sex.
Nu-mi spune ca e cea mai accesata categorie, raspunde-mi la intrebarea urmatoare:
Vrei raspunsuri multe si neserioase care te vor enerva in final, sau raspunsuri bune care te pot ajuta?
Sau raspunde-ti tie.