Buna. M-am intors acum doua saptamani din Italia, si am vazut plantat rozmarin in curtile oamenilor. Asa ca nu vad de ce nu le-ai pune in pamant normal(totusi, daca stai la bloc, cumpara o punga cu pamant din market), si sa le lasi afara. Clima e destul de blanda in Italia. Si iarna, cand se lasa frigul, poti baga planta in casa, langa geam. Uite si un articol mai "specializat". http://agroromania.ro/......s-198.html Sper ca ti-am fost de folos. Stima!
Eu am rozmarin in curte. nu e pretentios, dar nu suporta sa stea in apa care balteste, asa ca pune-i niste pietris pe fundul ghiveciului. cum e obisnuit cu sol sarac, niste praf de creta amesteca cu pamant i-ar prinde bine.
Inteleg marius,tot de acolo sunt si cele pe care le am eu,cea in ghiveci era cu tot cu pamant,si adusa din it,cu pamant cu tot,dar tot s-a uscat. deci ceva nu ii convine,o fi clima, acol e mai cald ca aici, dar diferenta de aproximativ 5 grade nu ar fi o problema,acum vara,si stand la bloc,nici iarna nu e frig in apartament,umiditatea poate ii problema, la ei este ridicata, la noi nu.am sa citesc articolul.mersi frumos