Exista solutii pentru lipit geamurile de parbriz fisurate, dar sunt scumpe si nu au rezistenta fizica deosebita.
In plus, sticlele termopan sunt duble, cu gaz intre ele si etansate ermetic, tocmai sa izoleze caldura.
Mai bine discuta cu cei care monteaza geamuri termopan, te costa nu exagerat de mult si va avea si izolare termica normala.
Sticla mea nu este crapata, m-am exprimat eu gresit, mai exact este fisurata dar nu grav de tot. E subtire de tot milimetrica doar ca e lunga de jumatate de metru. Si m-ar interesa sa acopar acea fisura fiindca doar se vede urat, dar nu afecteaza cu nimic geamul. M-ar interesa daca exista ceva gen acele Magic Pen-uri la teleshopping la televizor cu care sa fac macar sa nu se mai vada fisura atata tot
Sarut mainile doamna sau domnisoara Ioana. Va multumesc pentru idee, dar chiar nu e stilul meu. Eu ca sa fiu sincer mai mult din ambitie vreau sa repar acea fisura si ca sa nu mai dau multi bani pentru inlocuirea ferestrei pentru doar atata lucru...
Inteleg. Sper sa gasiti o solutie care sa va ajute.
Toate cele bune,
Dacă e fisurat, e deja compromis și trebuie schimbat. Degeaba te chinui să maschezi fisura, tot la schimbare ajungi.
O să te convingi singur când o să observi condens între foile de geam.
Pe acele fisuri s-a evaporat gazul.
Cea mai buna solutie este schimbarea.
DA EXISTA
este un fel de rasina de geam ce se foloseste si la parbrize
-> Rășină pură Super Glass Pentart 1: 1 - 2 x 40 ml
sau ceva foarte calitativ utilizat de profesionisti pentru masinile de lux
-> Rasina umplere pentru reparatii parbrize LIQUI MOLY 5ml
Se inlocuieste sticla in geamul repectiv, deocamdata nu exista solutii minune care sa repare si functional si estetic acea fisura.