Buna ziua, din pacate undeva exista o fisura, fie doar unde ati observat dumneavoastra, fie si in alta parte. O verificare a unui "meserias", care va introduce presiune in el, va detecta fiecare fisura. Se intampla ca oamenii sa il fisureze la dezghetare cu varfuri de cutit.
I-am spus, mi-a zis sa sun la reprezentanta si sa-i chem pe cei de la Micadan, dar asta va costa o gramada de bani. Am zis sa intreb si aici, ca poate ma va scuti careva de o gramada de bani...iar maestrii sunt multi, dar prea putini care sa se priceapa cu adevarat
In ce oras locuiti?
Bucuresti
Buna, exista posibilitatea sa aiba vreo defectiune dupa cum spui tu..insa! vei observa ca de sus injos din congelator are un orificiu de trecere pana in spatele compresorului unde este o tavita deasupra lui se numeste "evacuare condens "vezi daca sunt orificiile desfundate, teava de cupru nu rugineste cocleste se face de un verde murdar..in caz ca nu te descurci cheama pe cineva la el.te pup
Mda...au venit baietii de la service. Mi-au spus ca e un por si nu poate fi reparata. Mi-au incarcat-o cu freon si mi-au zis ca o sa mai tina asa maxim un an. Dupa 5 zile am observat ca jos in congelator e totul bocna iar sus nu raceste suficient, desi era dat destul de tare...si acum iar merge incontinuu. ofof