Doar de la guvern dar cum nerespectarea prevederilor va constitui contravenție și se va sancționa cu amenzi între 3.000 de lei și 5.000 de lei e mai rentabil (pentru vânzători) să nu aplice prevederile invocate
Da, atât costă m de lemn. Depinde și ce fel de lemn este.
Cunosc o persoană, care în primăvara a cumpărat lemne de fag, cu 300 m, tăiate. Deci dacă nu sunt tăiate sunt probabil, și mai scumpe.
Poate fi și 600 lei/m. E preț normal, având în vedere cum au crescut preturile, și pe lângă asta e și mult de munca cu ele.
De la tovarășul Ciuca!
Și-a deschis depozit de lemne in spate la palatul Victoria!
Eu zic sa nu mai mergi pe lemne. Sotia mea a venit cu o idee acum 4 ani, și am zis la început că încercăm doar. Dar de 4 ani mergem pe brichete de rumeguș. E mai ieftin, mai curat, nu mai ai treabă cu tăiatul și spartul, și ard la fel de bine ca fagul.
Am încercat, dar nu sunt bune. Eu am centrala pe leme și se răcește repede. Brichetele ard prea repede...
Între 3.000 și 5.000 de lei pentru fiecare metru vândut. Chiar este mai convenabil?
Nu te certa cu mine, eu iți spun doar care e optica vânzătorului (eu nu sunt!)
Probabil 400 de lei este pretu de la padure, de aia e de la 600 in sus pentru ca aia le taie, le transporta etc.
Guvernu cand zice ceva nu spune pretu adus la om acasa, spune pretu de la locul unde cresc acei copaci.
Nu stiu daca asa este dar banui ca logic asa ar trebuie sa fie.400 la producator cum spun oamenii, la vinzator ajuunge de la 6 sute in sus, transportu, sa faca si ala profit bla bla.
Cind se spune pretul la petrol, nu se spune pretu de la o rafinarie, se spune pretu de la ala care il scoate. Oamenii vad, dar pricep de fapt altceva
DANIEL17101998 întreabă: